Bapak

Versi: Didi Kempot

Rambut wis ra ireng uwis malih rupane,
Ireng dadi putih saikine..
Dino tambah dino, umur tambah tuwo
Nanging, koyo-koyo ora diroso..

Ngadeg dadi cagak nyonggo pirenge anak,
Mempeng kerjo ora mikir rogo..
Paribasan umur uwis akeh cacahe,
Nganti bingung anggonku ngitunge..

Bapak bapak tekadmu kuwi tak puji,
Bapak bapak kowe koyo senopati..
Bapak bapak panasmu ngungkuli geni,
Bapak bapak keno angin soyo ndadi..

Senajan uwis tuwo,
Nekad mempeng kerjo..
Nyambut gawe,
Kanggo nguripi kluargo..

reff:
Ngadeg dadi cagak nyonggo pirenge anak,
Mempeng kerjo ora mikir rogo..
Paribasan umur uwis akeh cacahe,
Nganti bingung anggonku ngitunge..

Bapak bapak tekadmu kuwi tak puji,
Bapak bapak kowe koyo senopati..
Bapak bapak panasmu ngungkuli geni,
Bapak bapak keno angin soyo ndadi..

Senajan uwis tuwo,
Nekad mempeng kerjo..
Nyambut gawe,
Kanggo nguripi kluargo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *