Sun Pasrahaken

Lirik Lagu Sanguturu ke-2750 “Sun Pasrahaken”
Versi Demy

YO SING ISUN SONGKO,
YO SING ISUN NGIRO..
APUWO DADINE GEDIGI,
SAIKINE YO WIS ALUM..

KEMBANG HANG ISUN JOGO,
SAIKINE YO SING MEKAR MANING..
KEMBANG HANG ISUN JOGO,
SAIKINE YO SING MEKAR MANING..

YO WIS ILANG ANGEN ANGEN ISUN,
YO WIS ILANG HANG ISUN KAREPNO..

reff:
SANGKING GEDHENE WELAS,
SAMPEK KABEH ISUN PASRAHAKEN..
SANGKING DUWURE ANGEN ANGEN,
KOYO KOYO SING BISO SUN WUJUDAKEN..

YO SING ISUN SONGKO,
YO SING ISUN NGIRO..
APUWO DADINE GEDIGI,
SAIKINE YO WIS ALUM..

KEMBANG HANG ISUN JOGO,
SAIKINE YO SING MEKAR MANING..
KEMBANG HANG ISUN JOGO,
SAIKINE YO SING MEKAR MANING..

YO WIS ILANG ANGEN ANGEN ISUN,
YO WIS ILANG HANG ISUN KAREPNO..

SANGKING GEDHENE WELAS,
SAMPEK KABEH ISUN PASRAHAKEN..
SANGKING DUWURE ANGEN ANGEN,
KOYO KOYO SING BISO SUN WUJUDAKEN..

SANGKING GEDHENE WELAS,
SAMPEK KABEH ISUN PASRAHAKEN..
SANGKING DUWURE ANGEN ANGEN,
KOYO KOYO SING BISO SUN WUJUDAKEN..
KOYO KOYO SING BISO SUN WUJUDAKEN..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *