Nyandang Roso

Versi: Suliyana

Welas isun nong riko,
Sing ono ibarat hang kanggo umpomo..
Kari seru sun sandang roso iki,
Sing bakal ilang sampek sun mati..

Raino bengi kelingan riko,
Opo mungkin impi iki bakal nyoto..
Seru kepingin riko biso sun sandhing,
Ibarat riko ulan isun hang dadi lintange..

reff:
Welas isun yo nong riko,
Sun roso nono watese..
Kenengo dideleng moto,
Ra cukup langit lan dunyo..

Welas isun yo nong riko,
Sun roso nono tunggale..
Raino bengi isun ndungo,
Ono dalan ketemune..
Ngangen.. riko..,
Sun angen.. riko..

reff:
Hu ye..hu ye…,
Huuuuuuu……..

Welas isun nong riko,
Sing ono ibarat hang kanggo umpomo..
Kari seru sun sandang roso iki,
Sing bakal ilang sampek sun mati..

Raino bengi kelingan riko,
Opo mungkin impi iki bakal nyoto..
Seru kepingin riko biso sun sandhing,
Ibarat riko ulan isun hang dadi lintange..

reff:
Welas isun yo nong riko,
Sun roso nono watese..
Kenengo dideleng moto,
Ra cukup langit lan dunyo..

Welas isun yo nong riko,
Sun roso nono tunggale..
Raino bengi isun ndungo,
Ono dalan ketemune..
Ngangen.. riko..,
Sun angen.. riko..

reff:
Hu ye..hu ye…,
Huuuuuuu……..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *