Kolang Kaling (koes plus)

Koes-Plus_1
Versi: Koes Plus

Bekupon omahe doro,
Ngetan kulon akeh segoro..
Nyambut gawe ojo sembrono,
Mengko mundhak uripe soro..

Lang kaling konco diirisi..
Lang kaling konco diicipi..
Yeng eling konco bakal mukti..

Rokok kretek taline lawe,
Omah gubuk dilabur putih..
Wong urip ojo seneng ngece,
Gotong royong iku mestine..

Lang kaling konco diirisi..
Lang kaling konco diicipi..
Yeng eling konco bakal mukti..

reff:
Bekupon omahe doro,
Ngetan kulon akeh segoro..
Nyambut gawe ojo sembrono,
Mengko mundhak uripe soro..

Lang kaling konco diirisi..
Lang kaling konco diicipi..
Yeng eling konco bakal mukti..

Rokok kretek taline lawe,
Omah gubuk dilabur putih..
Wong urip ojo seneng ngece,
Gotong royong iku mestine..

Lang kaling konco diirisi..
Lang kaling konco diicipi..
Yeng eling konco bakal mukti..

Lang kaling konco diirisi..
Lang kaling konco diicipi..
Yeng eling konco bakal mukti..
—————
[ver: lyrics]
[id: cncazucs]
[ar: Koes Plus]
[ti: Kolang Kaling]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:56]
[00:01.00]Kolang Kaling
[00:08.00]Versi : Koes Plus
[00:10.00]
[00:12.00]>>>
[00:13.00]>>
[00:14.00]>
[00:15.00]Bekupon omahe doro,
[00:20.00]Ngetan kulon akeh segoro..
[00:23.46]Nyambut gawe ojo sembrono,
[00:27.13]Mengko mundhak uripe soro..
[00:31.67]Lang kaling konco diirisi..
[00:38.14]Lang kaling konco diicipi..
[00:46.48]Yeng eling konco bakal mukti..
[00:55.06]Rokok kretek taline lawe,
[00:59.18]Omah gubuk dilabur putih..
[01:03.29]Wong urip ojo seneng ngece,
[01:07.84]Gotong royong iku mestine..
[01:11.70]Lang kaling konco diirisi..
[01:18.30]Lang kaling konco diicipi..
[01:26.95]Yeng eling konco bakal mukti..
[01:34.04]
[01:37.95]==koes plus, kolang kaling==
[02:01.22]
[02:04.22]>>>
[02:05.22]>>
[02:06.22]>
[02:07.22]Bekupon omahe doro,
[02:11.23]Ngetan kulon akeh segoro..
[02:15.84]Nyambut gawe ojo sembrono,
[02:19.58]Mengko mundhak uripe soro..
[02:23.75]Lang kaling konco diirisi..
[02:30.54]Lang kaling konco diicipi..
[02:38.95]Yeng eling konco bakal mukti..
[02:46.77]Rokok kretek taline lawe,
[02:51.12]Omah gubuk dilabur putih..
[02:55.60]Wong urip ojo seneng ngece,
[02:59.41]Gotong royong iku mestine..
[03:04.08]Lang kaling konco diirisi..
[03:10.42]Lang kaling konco diicipi..
[03:18.52]Yeng eling konco bakal mukti..
[03:26.97]Lang kaling konco diirisi..
[03:34.69]Lang kaling konco diicipi..
[03:42.71]Yeng eling konco bakal mukti..
[03:50.04]
————–
Preview:

Advertisements

Tresnamu Setiaku

Tawi-Sasmita
Versi: Tawi Sasmita ft. Maya

Lk:
Wis limang taun kowe urip karo aku,
Durung biso aku mulyaake uripmu..
Sakpiro gedene dosaku marang kowe,
Mung biso nggawe rekoso nang garwane..

Pr:
Aku ora nelongso senajan urip rekoso,
Amargo dudu donya sing nggawe aku mulyo..

Duet:
Sak tenane uripku lan uripmu mulyo,
Senajan kahanan urip sing pas-pasan..

reff:
Lk:
Dunya lan bondo sing dadi pangipenmu,
Mung isih ono sak jeroning lamunanmu..
Pr:
Sing tak suwun amung setyo lan kasihmu,
Ora luntur nganti tumekaning pati..

Duet:
Ora bakal nganti kepisah rogo,
Setyaku lan setyamu mituhu..

Lk:
Wis limang taun kowe urip karo aku,
Durung biso aku mulyaake uripmu..
Sakpiro gedene dosaku marang kowe,
Mung biso nggawe rekoso nang garwane..

Pr:
Aku ora nelongso senajan urip rekoso,
Amargo dudu donya sing nggawe aku mulyo..

Duet:
Sak tenane uripku lan uripmu mulyo,
Senajan kahanan urip sing pas-pasan..

reff:
Lk:
Dunya lan bondo sing dadi pangipenmu,
Mung isih ono sak jeroning lamunanmu..
Pr:
Sing tak suwun amung setyo lan kasihmu,
Ora luntur nganti tumekaning pati..

Duet:
Ora bakal nganti kepisah rogo,
Setyaku lan setyamu mituhu..

Lk:
Wis limang taun kowe urip karo aku,
Durung biso aku mulyaake uripmu..
Sakpiro gedene dosaku marang kowe,
Mung biso nggawe rekoso nang garwane..

Pr:
Aku ora nelongso senajan urip rekoso,
Amargo dudu donya sing nggawe aku mulyo..

Duet:
Sak tenane uripku lan uripmu mulyo,
Senajan kahanan urip sing pas-pasan..
—————
[ver: lyrics]
[id: zpzazhcs]
[ar: Tawie f. Maya]
[ti: Tresnamu Setiaku]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 8:06]
[00:01.00]Tresnamu Setiaku
[00:49.00]Versi : Tawie Sasmita f. Maya
[00:52.00]
[00:55.00]>>>
[00:56.00]>>
[00:57.00]>
[00:58.00]Lk: Wis limang taun kowe urip karo aku,
[01:07.25]Lk: Durung biso aku mulyaake uripmu..
[01:16.21]Lk: Sakpiro gedene dosaku marang kowe,
[01:24.67]Lk: Mung biso nggawe rekoso nang garwane..
[01:34.44]Pr: Aku ora nelongso senajan urip rekoso,
[01:41.72]Pr: Amargo dudu donya sing nggawe aku mulyo..
[01:51.67]Duet: Sak tenane uripku lan uripmu mulyo,
[02:01.30]Duet: Senajan kahanan urip sing pas-pasan..
[02:10.95]
[02:38.00]>>>
[02:39.00]>>
[02:40.00]>
[02:41.00]Lk: Dunya lan bondo sing dadi pangipenmu,
[02:49.70]Lk: Mung isih ono sak jeroning lamunanmu..
[02:58.52]
[03:10.17]Pr: Sing tak suwun amung setyo lan kasihmu,
[03:19.44]Pr: Ora luntur nganti tumekaning pati..
[03:29.64]Duet: Ora bakal nganti kepisah rogo,
[03:38.60]Duet: Setyaku lan setyamu mituhu..
[03:48.49]Lk: Wis limang taun kowe urip karo aku,
[03:59.13]Lk: Durung biso aku mulyaake uripmu..
[04:07.78]Lk: Sakpiro gedene dosaku marang kowe,
[04:16.43]Lk: Mung biso nggawe rekoso nang garwane..
[04:26.14]Pr: Aku ora nelongso senajan urip rekoso,
[04:34.53]Pr: Amargo dudu donya sing nggawe aku mulyo..
[04:43.55]Duet: Sak tenane uripku lan uripmu mulyo,
[04:53.38]Duet: Senajan kahanan urip sing pas-pasan..
[05:02.59]
[05:30.00]>>>
[05:31.00]>>
[05:32.00]>
[05:33.00]Lk: Dunya lan bondo sing dadi pangipenmu,
[05:40.92]Lk: Mung isih ono sak jeroning lamunanmu..
[05:50.37]
[06:02.44]Pr: Sing tak suwun amung setyo lan kasihmu,
[06:10.96]Pr: Ora luntur nganti tumekaning pati..
[06:20.29]Duet: Ora bakal nganti kepisah rogo,
[06:29.87]Duet: Setyaku lan setyamu mituhu..
[06:40.13]Lk: Wis limang taun kowe urip karo aku,
[06:50.71]Lk: Durung biso aku mulyaake uripmu..
[06:59.54]Lk: Sakpiro gedene dosaku marang kowe,
[07:08.19]Lk: Mung biso nggawe rekoso nang garwane..
[07:18.02]Pr: Aku ora nelongso senajan urip rekoso,
[07:26.05]Pr: Amargo dudu donya sing nggawe aku mulyo..
[07:34.82]Duet: Sak tenane uripku lan uripmu mulyo,
[07:45.02]Duet: Senajan kahanan urip sing pas-pasan..
[07:54.85]
————–
Preview:

Kolang Kaling (lya variesta)

Lya-Variesta_1
Lirik Lagu Sanguturu ke-2800 Kolang Kaling
Versi: Lya Variesta

LING KOLANG KALING SETALI TELU,
KELAMBI KUNING YO KARI AYU..
RIKO NYAWANG SING ONO ELEKE,
YO ANGGER WERUH AMBI WATESE..

LING KOLANG KALING SETALI SIJI,
KELAMBI KUNING UMAHE ENDI..
RIKO TAKON SING ONO ELEKE,
YO ANGGER NGERTI TOTO KERAMAHANE..

reff:
LING KOLANG KALING SETALI LIMO,
KELAMBI KUNING ANAKE SOPO..
RIKO DEMEN SING ONO ELEKE,
YO ANGGER PODO COCOK ATINE..

LING KOLANG KALING SETALI SLAWE,
KELAMBI KUNING APIK ATINE..
RIKO NGLAMAR SING ONO ELEKE,
YO ANGGER DILILANI WONG TUWEKE..

reff:
LING KOLANG KALING SETALI PITU,
KELAMBI KUNING DIEMPEK MANTU..
RIKO KAWIN SING ONO ELEKE,
YO ANGGER ELING AMBI JANJINE..
—————
[ver: lyrics]
[id: kuiwzvcs]
[ar: Lya Variesta]
[ti: Kolang Kaling]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:46][04:30.52]
[00:01.02]Kolang Kaling
[00:27.02]Versi : Lya Variesta
[00:30.02]
[00:33.02]>>>
[00:34.02]>>
[00:35.02]>
[00:36.02]LING KOLANG KALING SETALI TELU,
[00:42.32]KELAMBI KUNING YO KARI AYU..
[00:48.46]RIKO NYAWANG SING ONO ELEKE,
[00:54.74]YO ANGGER WERUH AMBI WATESE..
[01:02.02]
[01:16.01]>>>
[01:17.01]>>
[01:18.01]>
[01:19.01]LING KOLANG KALING SETALI SIJI,
[01:25.81]KELAMBI KUNING UMAHE ENDI..
[01:31.85]RIKO TAKON SING ONO ELEKE,
[01:37.77]YO ANGGER NGERTI TOTO KERAMAHANE..
[01:46.54]
[02:16.58]>>>
[02:17.58]>>
[02:18.58]>
[02:19.58]LING KOLANG KALING SETALI LIMO,
[02:26.08]KELAMBI KUNING ANAKE SOPO..
[02:32.50]RIKO DEMEN SING ONO ELEKE,
[02:38.48]YO ANGGER PODO COCOK ATINE..
[02:46.68]
[03:00.06]>>>
[03:01.06]>>
[03:02.06]>
[03:03.06]LING KOLANG KALING SETALI SLAWE,
[03:09.56]KELAMBI KUNING APIK ATINE..
[03:15.44]RIKO NGLAMAR SING ONO ELEKE,
[03:22.07]YO ANGGER DILILANI WONG TUWEKE..
[03:30.46]
[04:00.05]>>>
[04:01.05]>>
[04:02.05]>
[04:03.05]LING KOLANG KALING SETALI PITU,
[04:10.05]KELAMBI KUNING DIEMPEK MANTU..
[04:16.64]RIKO KAWIN SING ONO ELEKE,
[04:22.62]YO ANGGER ELING AMBI JANJINE..
[04:30.52]
————-
Preview:

Kesandung Welas

Suliyana_6
Versi: Suliyana

Dhung magih biso disambung,
Welas hang saiki kothong..
Sun njaluk riko ngerteni,
Hang isun lakoni..

Sing mokso kudu percoyo,
Paran hang isun omongno..
Salah lupute menungso,
Sun njaluk sepuro..
Sun njaluk sepuro..

Oleh baen riko bangkel nong isun,
Tapi ojo sampek ngomong sing welas..
Sun akoni isun kesandung,
Kesandung welas sak liyan riko..

Oleh baen riko bangkel nong isun,
Tapi ojo ngomong sing welas..
Sun akoni isun kesandung,
Kesandung welas sak liyan riko..

reff:
Dhung magih biso disambung,
Welas hang saiki kothong..
Sun njaluk riko ngerteni,
Hang isun lakoni..

Sing mokso kudu percoyo,
Paran hang isun omongno..
Salah lupute menungso,
Sun njaluk sepuro..
Sun njaluk sepuro..

Oleh baen riko bangkel nong isun,
Tapi ojo sampek ngomong sing welas..
Sun akoni isun kesandung,
Kesandung welas sak liyan riko..

Oleh baen riko bangkel nong isun,
Tapi ojo ngomong sing welas..
Sun akoni isun kesandung,
Kesandung welas sak liyan riko..

Oleh baen riko bangkel nong isun,
Tapi ojo sampek ngomong sing welas..
Sun akoni isun kesandung,
Kesandung welas sak liyan riko..

Oleh baen riko bangkel nong isun,
Tapi ojo ngomong sing welas..
Sun akoni isun kesandung,
Kesandung welas sak liyan riko..
Sun akoni isun kesandung,
Kesandung welas sak liyan riko..
—————-
[ver: lyrics]
[id: plpvzccs]
[ar: Suliyana]
[ti: Kesandung Welas]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:51]
[00:01.02]Kesandung Welas
[00:45.02]Versi : Suliyana
[00:48.02]
[00:51.02]>>>
[00:52.02]>>
[00:53.02]>
[00:54.02]Dhung magih biso disambung,
[00:57.92]Welas hang saiki kothong..
[01:01.50]Sun njaluk riko ngerteni,
[01:04.43]Hang isun lakoni..
[01:08.22]Sing mokso kudu percoyo,
[01:10.91]Paran hang isun omongno..
[01:14.13]Salah lupute menungso,
[01:17.81]Sun njaluk sepuro..
[01:24.84]Sun njaluk sepuro..
[01:30.33]
[01:34.26]Oleh baen riko bangkel nong isun,
[01:39.11]Tapi ojo sampek ngomong sing welas..
[01:45.89]Sun akoni isun kesandung,
[01:51.67]Kesandung welas sak liyan riko..
[01:59.70]Oleh baen riko bangkel nong isun,
[02:06.17]Tapi ojo ngomong sing welas..
[02:12.26]Sun akoni isun kesandung,
[02:18.17]Kesandung welas sak liyan riko..
[02:26.39]
[02:29.92]==suliyana, kesandung welas==
[03:37.73]
[03:40.73]>>>
[03:41.73]>>
[03:42.73]>
[03:43.73]Dhung magih biso disambung,
[03:47.63]Welas hang saiki kothong..
[03:51.25]Sun njaluk riko ngerteni,
[03:54.80]Hang isun lakoni..
[03:58.09]Sing mokso kudu percoyo,
[04:00.95]Paran hang isun omongno..
[04:04.56]Salah lupute menungso,
[04:08.29]Sun njaluk sepuro..
[04:15.39]Sun njaluk sepuro..
[04:20.25]
[04:23.84]Oleh baen riko bangkel nong isun,
[04:29.49]Tapi ojo sampek ngomong sing welas..
[04:35.72]Sun akoni isun kesandung,
[04:41.69]Kesandung welas sak liyan riko..
[04:49.96]Oleh baen riko bangkel nong isun,
[04:56.05]Tapi ojo ngomong sing welas..
[05:02.27]Sun akoni isun kesandung,
[05:08.12]Kesandung welas sak liyan riko..
[05:19.91]Oleh baen riko bangkel nong isun,
[05:26.14]Tapi ojo sampek ngomong sing welas..
[05:32.41]Sun akoni isun kesandung,
[05:38.83]Kesandung welas sak liyan riko..
[05:47.04]Oleh baen riko bangkel nong isun,
[05:53.25]Tapi ojo ngomong sing welas..
[05:59.28]Sun akoni isun kesandung,
[06:05.19]Kesandung welas sak liyan riko..
[06:12.28]Sun akoni isun kesandung,
[06:18.51]Kesandung welas sak liyan riko..
[06:27.53]
————–
Preview:

Kepegot Tresna

Josfer-Blanakan
Versi: Josfer Blanakan

Mengkene temen rasane,
Blenak pikir selawase..
Nglakoni kepegot tresna,
Pisah karo keluarga..

Yen bengi slalu keimpi,
Batin masih dadi siji..
Sun nangis yen nyawang ulan,
Kelingan lagi demenan..

reff:
Sumpah ning batin,
Najan pisah ora bakal kawin..
Rasa prihatin,
Kelingan janji kang bengen..

Sumpah ning batin,
Najan pisah ora bakal kawin..
Rasa prihatin,
Emutan janji kang bengen..

Tresnaning abdi mung siji,
Sampe kapan ora lali..
Najan ragane pisahan,
Tapi batine barengan..

reff:
Sumpah ning batin,
Najan pisah ora bakal kawin..
Rasa prihatin,
Kelingan janji kang bengen..

Sumpah ning batin,
Najan pisah ora bakal kawin..
Rasa prihatin,
Emutan janji kang bengen..

Mengkene temen rasane,
Blenak pikir selawase..
Nglakoni kepegot tresna,
Pisah karo keluarga..

Yen bengi slalu keimpi,
Batin masih dadi siji..
Sun nangis yen nyawang ulan,
Kelingan lagi demenan..
—————-
[ver: lyrics]
[ar: Josfer Blanakan]
[id: kpkuzccs]
[ti: Kepegot Tresna]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:41]
[00:01.05]Kepegot Tresna
[00:27.05]Versi : Josfer Blanakan
[00:30.05]
[00:33.05]>>>
[00:34.05]>>
[00:35.05]>
[00:36.05]Mengkene temen rasane,
[00:43.76]Blenak pikir selawase..
[00:51.30]Nglakoni kepegot tresna,
[00:58.88]Pisah karo keluarga..
[01:05.23]
[01:16.25]Yen bengi slalu keimpi,
[01:23.47]Batin masih dadi siji..
[01:31.37]Sun nangis yen nyawang ulan,
[01:38.40]Kelingan lagi demenan..
[01:44.31]
[01:47.17]==josfer blanakan, kepegot tresna==
[02:12.02]
[02:15.02]>>>
[02:16.02]>>
[02:17.02]>
[02:18.02]Sumpah ning batin,
[02:22.44]Najan pisah ora bakal kawin..
[02:29.15]Rasa prihatin,
[02:36.38]Kelingan janji kang bengen..
[02:40.97]
[02:51.43]Sumpah ning batin,
[02:56.47]Najan pisah ora bakal kawin..
[03:03.50]Rasa prihatin,
[03:07.99]Emutan janji kang bengen..
[03:15.33]
[03:17.44]Tresnane abdi mung siji,
[03:22.48]Sampe kapan ora lali..
[03:32.94]Najan ragane pisahan,
[03:38.59]Tapi batine barengan..
[03:44.81]
[03:47.94]==josfer blanakan, kepegot tresna==
[04:13.89]
[04:16.89]>>>
[04:17.89]>>
[04:18.89]>
[04:19.89]Sumpah ning batin,
[04:24.80]Najan pisah ora bakal kawin..
[04:31.76]Rasa prihatin,
[04:36.44]Kelingan janji kang bengen..
[04:43.33]
[04:53.67]Sumpah ning batin,
[04:58.71]Najan pisah ora bakal kawin..
[05:05.22]Rasa prihatin,
[05:10.47]Emutan janji kang bengen..
[05:17.13]
[05:20.04]Mengkene temen rasane,
[05:25.21]Blenak pikir selawase..
[05:34.67]Nglakoni kepegot tresna,
[05:40.52]Pisah karo keluarga..
[05:46.74]
[05:59.79]Yen bengi slalu keimpi,
[06:07.01]Batin masih dadi siji..
[06:14.60]Sun nangis yen nyawang ulan,
[06:22.07]Kelingan lagi demenan..
[06:27.72]
————-
Preview:

Gedhe Ati

Rozy-Abdillah_1
Versi: Rozy Abdillah

Sing spisan pindho, wis sun warahi
Jo seru seru riko mikiri..
Timbang loro batin kesikso,
Bangur nggoleto kembang hang liyo..

Ring dunyo iki wadon sing siji,
Yo magih akeh kembange ati..
Ditangisono disusahono,
Barang sing jodho sing kiro moro..

reff:
Mulo riko hang gedhe ati,
Aran jodo iku wis pasti..
Ojo pati riko tangisi,
Iki kabeh karepe gusti..

Sing spisan pindho, wis sun warahi
Jo seru seru riko mikiri..
Timbang loro batin kesikso,
Bangur nggoleto kembang hang liyo..

Ring dunyo iki wadon sing siji,
Yo magih akeh kembange ati..
Ditangisono disusahono,
Barang sing jodho sing kiro moro..

reff:
Mulo riko hang gedhe ati,
Aran jodo iku wis pasti..
Ojo pati riko tangisi,
Iki kabeh karepe gusti..

Ring dunyo iki wadon sing siji,
Yo magih akeh kembange ati..
Ditangisono disusahono,
Barang sing jodho sing kiro moro..
—————-
[ver: lyrics]
[id: vpvuzccs]
[ar: Rozy Abdillah]
[ti: Gedhe Ati]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:56]
[00:01.01]Gedhe Ati
[00:19.01]Versi : Rozy Abdillah
[00:22.01]
[00:25.01]>>>
[00:26.01]>>
[00:27.01]>
[00:28.01]Sing spisan pindho, wis sun warahi
[00:34.21]Jo seru seru riko mikiri..
[00:40.07]Timbang loro batin kesikso,
[00:46.29]Bangur nggoleto kembang hang liyo..
[00:52.08]
[00:55.11]Ring dunyo iki wadon sing siji,
[01:01.23]Yo magih akeh kembange ati..
[01:07.57]Ditangisono disusahono,
[01:13.91]Barang sing jodho sing kiro moro..
[01:22.62]
[01:25.12]==rozy abdillah, gedhe ati==
[01:45.00]
[01:48.00]>>>
[01:49.00]>>
[01:50.00]>
[01:51.00]Mulo riko hang gedhe ati,
[02:03.20]Aran jodo iku wis pasti..
[02:16.44]Ojo pati riko tangisi,
[02:28.46]Iki kabeh karepe gusti..
[02:36.27]
[02:40.70]Sing spisan pindho, wis sun warahi
[02:46.53]Jo seru seru riko mikiri..
[02:52.39]Timbang loro batin kesikso,
[02:58.53]Bangur nggoleto kembang hang liyo..
[03:04.39]
[03:07.55]Ring dunyo iki wadon sing siji,
[03:13.60]Yo magih akeh kembange ati..
[03:19.58]Ditangisono disusahono,
[03:26.05]Barang sing jodho sing kiro moro..
[03:33.77]
[03:36.82]==rozy abdillah, gedhe ati==
[03:56.82]
[03:59.82]>>>
[04:00.82]>>
[04:01.82]>
[04:02.82]Mulo riko hang gedhe ati,
[04:15.76]Aran jodo iku wis pasti..
[04:25.89]Ojo pati riko tangisi,
[04:38.89]Iki kabeh karepe gusti..
[04:49.46]Ring dunyo iki wadon sing siji,
[04:56.75]Yo magih akeh kembange ati..
[05:03.02]Ditangisono disusahono,
[05:09.07]Barang sing jodho sing kiro moro..
[05:16.47]
————–
Preview:

Angon Sapi (pop jawa)

Sanguturu
Versi: Unknown Artist

Angon sapi angon sapi,
Ayo pro konco podo reneo,
Tandang gawe ngolah sawah rame-rame,
Yen wis panen mberuh duwite,
Penting nggolek prawan,
Kang ayu rupane,

Angon sapi angon sapi,
Angon sapi angon sapi,
Ka lo kae konco ono prawan ayu,
Anak’e pak carik sing nomer telu,
Sing tak gadhang-gadhang dadi bojoku,
Tak wenehi pitukon sapi-sapiku,

Angon sapi, ayo angon sapi
Ayo angon sapi, angon sapi
Ayo angon sapi, angon sapi
Ayo ayo angon sapi, angon sapi
Ayo angon sapi,

reff:
Angon sapi angon sapi,
Angon sapi angon sapi,
Ayo pro konco kabeh podo seneng,
Bareng nunggang sapi karo rengeng-rengeng,
Nggarap tembang lan nyebul sulinge,
Ati kalipur kanggo pangiling-iling,

Angon sapi, ayo angon sapi
Angon sapi, ayo angon sapi
Angon sapi, ayo angon sapi
Angon sapi..
Angon sapi angon sapi,
Angon sapi angon sapi,
—————
[ver: lyrics]
[id: ssqzzqcs]
[ar: Unknown Artist]
[ti: Angon Sapi]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:21]
[00:01.01]Angon Sapi
[00:25.01]Vokal : Unknown Artist
[00:28.01]
[00:31.01]>>>
[00:32.01]>>
[00:33.01]>
[00:34.01]Angon sapi angon sapi,
[00:41.00]Ayo pro konco podo reneo,
[00:47.95]Tandang gawe ngolah sawah rame-rame,
[00:55.73]Yen wis panen mberuh duwite,
[01:03.46]Penting nggolek prawan,
[01:07.20]Kang ayu rupane,
[01:12.31]Angon sapi angon sapi,
[01:19.61]Angon sapi angon sapi,
[01:26.19]Ka lo kae konco ono prawan ayu,
[01:35.10]Anak’e pak carik sing nomer telu,
[01:42.43]Sing tak gadhang-gadhang dadi bojoku,
[01:49.09]Tak wenehi pitukon sapi-sapiku,
[01:54.57]Angon sapi, ayo angon sapi
[02:04.14]Ayo angon sapi, angon sapi
[02:10.99]Ayo angon sapi, angon sapi
[02:18.64]Ayo ayo angon sapi, angon sapi
[02:26.36]Ayo angon sapi,
[02:29.28]
[02:49.36]>>>
[02:50.36]>>
[02:51.36]>
[02:52.36]Angon sapi angon sapi,
[03:00.08]Angon sapi angon sapi,
[03:06.25]Ayo pro konco kabeh podo seneng,
[03:14.77]Bareng nunggang sapi karo rengeng-rengeng,
[03:21.86]Nggarap tembang lan nyebul sulinge,
[03:30.04]Ati kalipur kanggo pangiling-iling,
[03:36.21]Angon sapi, ayo angon sapi
[03:43.68]Angon sapi, ayo angon sapi
[03:51.53]Angon sapi, ayo angon sapi
[03:59.18]Angon sapi..
[04:05.10]Angon sapi angon sapi,
[04:12.87]Angon sapi angon sapi,
[04:18.90]
————–
Preview: