Prapatan Sleko

Versi: Didi Kempot

Neng kutho madiun, tanganmu tak tuntun
Naliko semono, neng ati rasane bingung
Janji sedino, lungo ra nganti setaun
Nanging seprene mulih wis ora purun..

Saben liwat bangjo, neng prapatan sleko
Pengen nangis eling, naliko isih wong loro..
Rino lan wengi, kowe tak anti anti
Neng madiun tak suwun, enggalo bali..

reff:
Yen wis emoh bali, ning ojo ngene iki
Mesakno aku sing isih nresnani..
Yen wis emoh mulih, neng ojo gawe sedih
Seprene tresnaku, ra biso ngalih..

Neng kutho madiun, tanganmu tak tuntun
Naliko semono, neng ati rasane bingung
Janji sedino, lungo ra nganti setaun
Nanging seprene tanpo kabar lan tembung..

reff:
Saben liwat bangjo, neng prapatan sleko
Pengen nangis eling, naliko isih wong loro..
Rino lan wengi, kowe tak anti anti
Neng madiun tak suwun, enggalo bali..

Yen wis emoh bali, ning ojo ngene iki
Mesakno aku sing isih nresnani..
Yen wis emoh mulih, neng ojo gawe sedih
Seprene tresnaku, ra biso ngalih..

Saben liwat bangjo, neng prapatan sleko
Pengen nangis eling, naliko isih wong loro..
Rino lan wengi, kowe tak anti anti
Neng madiun yen eling, enggalo bali..
Neng madiun tak suwun, enggalo bali..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *