Mejo Ijo

Versi: Suliyana

Mejo ijo hang dadi saksine,
Isun lan riko nono jodone..
Banyu moto mili deredesan,
Sakat isun nompo surat pegatan..

Sing tau padu sing tau tokar,
Takone ati salahe paran..
Nawi ono wong wadon liyo,
Aju awak isun riko tinggalno..

reff:
Semendale ati sing karuan,
Sing nyongko jodo pedhot nong dalan..

Sepuluh taun urip barengan,
Pengadilan dadi crito pungkasan..
Rondo saiki dadi julukan,
Mugo gusti maringi kuat iman..

Sing tau padu sing tau tokar,
Takone ati salahe paran..
Nawi ono wong wadon liyo,
Aju awak isun riko tinggalno..

reff:
Semendale ati sing karuan,
Sing nyongko jodo pedhot nong dalan..

Sepuluh taun urip barengan,
Pengadilan dadi crito pungkasan..
Rondo saiki dadi julukan,
Mugo gusti maringi kuat iman..

Sing tau padu sing tau tokar,
Takone ati salahe paran..
Nawi ono wong wadon liyo,
Aju awak isun riko tinggalno..

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *