Aruse Roso

Versi: Suliyana

Dawane dalan isun jangkahi,
Werone segoro isun langeni..
Guno nggoleti pujane ati,
Hang ilang..embuh nong endi..

Duwure gunung isun labuhi,
Jerune jurang isun liwati..
Gondo arum koyo sing ono,
Opo wis ilang katut aruse roso..

Semendal medhot roso,
Krungu kabar hang ngagetno..
Iaange kembang kepethik wong liyo,
Koyo peteng rasane dunyo..

Sintrune ati mbarengi muji,
Sing leren leren ulihe ndungo..
Sun pasrah lan ugo nerimo,
Masiyo kelendi kabar riko..

reff:
Dawane dalan isun jangkahi,
Werone segoro isun langeni..
Guno nggoleti pujane ati,
Hang ilang..embuh nong endi..

Duwure gunung isun labuhi,
Jerune jurang isun liwati..
Gondo arum koyo sing ono,
Opo wis ilang katut aruse roso..

Semendal medhot roso,
Krungu kabar hang ngagetno..
Iaange kembang kepethik wong liyo,
Koyo peteng rasane dunyo..

Sintrune ati mbarengi muji,
Sing leren leren ulihe ndungo..
Sun pasrah lan ugo nerimo,
Masiyo kelendi kabar riko..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *