Nunggu Lawang

Versi: Aan Anisa

AJA SAMPEAN NUTUGI HAWA NAFSU BIRAHI,
YEN SAMPEAN MASIH DUE RASA SAYANG NING RABI..
INGET NING AKIBATE RESIKO SEPENGGURINE,
AJA TUTUGI NAFSU MUNG KULA DIWAYU..

NGIDANG SORE BENGI NIANG KLUAR KARO DEMENAN,
KULA WONG WADON NING UMAH KERJANE NUNGGU LAWANG..
INGET NING AKIBATE RESIKO SEPENGGURINE,
AJA TUTUGI NAFSU MUNG KULA DIWAYU,
YEN SAMPEAN KEBERATAN KULA MILIH PISAHAN..

REFF:
SING SADARA SAMPEAN, KAWIN DURUNG TETAULAN
WIS GAWE GAWE LANTARAN.., LUNGA BENGI BALIK AWAN..

AJA DAWA DAWA LARA, TULUNG GAGE BERESANA
DUH AMPUN WIS ORA TAHAN.., YEN LAKI DOYAN DEMENAN..

NGIDANG SORE BENGI NIANG KLUAR KARO DEMENAN,
KULA WONG WADON NING UMAH KERJANE NUNGGU LAWANG..
INGET NING AKIBATE RESIKO SEPENGGURINE,
AJA NUTUGI NAFSU MUNG KULA DIWAYU,
YEN SAMPEAN KEBERATAN KULA MILIH PISAHAN..

REFF:
SING SADARA SAMPEAN, KAWIN DURUNG TETAULAN
WIS GAWE GAWE LANTARAN.., LUNGA BENGI BALIK AWAN..

AJA DAWA DAWA LARA, TULUNG GAGE BERESANA
DUH AMPUN WIS ORA TAHAN.., YEN LAKI DOYAN DEMENAN..

AJA SAMPEAN NUTUGI HAWA NAFSU BIRAHI,
YEN SAMPEAN MASIH DUE RASA SAYANG NING RABI..
INGET NING AKIBATE RESIKO SEPENGGURINE,
AJA TUTUGI NAFSU MUNG KULA DIWAYU..

NGIDANG SORE BENGI NIANG KLUAR KARO DEMENAN,
KULA WONG WADON NING UMAH KERJANE NUNGGU LAWANG..
INGET NING AKIBATE RESIKO SEPENGGURINE,
AJA TUTUGI NAFSU MUNG KULA DIWAYU,
YEN SAMPEAN KEBERATAN KULA MILIH PISAHAN..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *