Nggiles Ati

Versi: Suliyana

Wis setaun uliye sun bebarengan,
Urip ambi riko kariyo kesikso..
Wis setaun batin sun nelongso..

Sun belani milu ambi riko,
Masio tah wong tuek sing ngelilakeno..
Pungkasane sun disio sio..

reff:
Masio sing nduwe,
Urip melarat sun lakoni..
Masio jarang megawe,
Hang penting podo welase..

Wis kurang sandang,
Arep adang leren utang..
Riko mulih jarang jarang,
Nong njobo nduwe demenan..
Sing kuat ngerasakno urip iki,
Kari yoro nggiles ati..

Sun belani milu ambi riko,
Masio tah wong tuek sing ngelilakeno..
Pungkasane sun disio sio..

reff:
Masio sing nduwe,
Urip melarat sun lakoni..
Masio jarang megawe,
Hang penting podo welase..

Wis kurang sandang,
Arep adang leren utang..
Riko mulih jarang jarang,
Nong njobo nduwe demenan..

Sing kuat ngerasakno urip iki,
Kari yoro nggiles ati..
Sing kuat ngerasakno urip iki,
Kari yoro nggiles ati..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *