Sido Mukti

Versi: Nur Hayati ft. Sri Mantingan

Sajak’e nyoto kabeh welingku,
Rino lan wengine jo nganti kembuh..
Wujud bondho sak bolo tondho netro,
Yekti sido mukti sido mulyo..

Sajak’e nyoto kabeh welingku,
Rino lan wengine jo nganti kembuh..
Wujud bondho sak bolo tondho netro,
Yekti sido mukti sido mulyo..

reff:
Sari jamu godhonge meniran,
Suwe ra ketemu dadi pikiran..
Mburu? lagu lagune samirah,
Manyak’an sewu banyumasan..

Sari jamu godhonge meniran,
Suwe ra ketemu dadi pikiran..
Mburu? lagu lagune samirah,
Manyak’an sewu banyumasan..

reff:
Ciyet ciyet lowo kalong rame rame,
Kleper kleper milih akeh wowohane..
Ngrebut ngarep mesake kapan nyindrane,
Janjileno? kesripet ngrebut sarine..

Ciyet ciyet lowo kalong rame rame,
Kleper kleper milih akeh wowohane..
Ngrebut ngarep mesake kapan nyindrane
Janjileno? kesripet ngrebut sarine..

Ciyet ciyet lowo kalong rame rame,
Kleper kleper milih akeh wowohane..
Ngrebut ngarep mesake kapan nyindrane
Janjileno? kesripet ngrebut sarine..
(NB: ?=kurang jelas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *