Cunduk Mentul

Versi : Unknown artist

Cundhuk mentul,
Kang rinenggo sapucuking rekmo..
Slendang kuning,
Kang sumampir ono ing pundhak’e..
Ora olo,
Nanging malah soyo angleledo..
Bebasane,
Lir cinondro wido widodari..

Ayune tan nguciwani,
Aduh nimas putri sukowati..
Gandhes luwes,
Tuhu siro putri kang utami..
Duh kusumo,
Siro nimas pepujaning ati..
Yen kadulu,
Rino wengi aku ra biso lali..

reff:
Cundhuk mentul,
Kang rinenggo sapucuking rekmo..
Slendang kuning,
Kang sumampir ono ing pundhak’e..
Ora olo,
Nanging malah soyo angleledo..
Bebasane,
Lir cinondro wido widodari..

Ayune tan nguciwani,
Aduh nimas putri sukowati..
Gandhes luwes,
Tuhu siro putri kang utami..
Duh kusumo,
Siro nimas pepujaning ati..
Yen kadulu,
Rino wengi aku ra biso lali..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *