Ela Elo (nurhana)

Versi: Nurhana

Ela elo mbiyen kowe ngomong,
Gething karo aku..
Seneng sebel opo maneh tresno..
Nanging saikine ra dinyono,
Kowe sibuk ngrayu aku..
Ela elo ela ela elo..

Ela elo mbok yo ojo ngono,
Ngomong sakpenak’e..
Ora gelem duwe pacar aku..
Nanging saikine ra dinyono,
Kowe malah balik tresno..

reff:
Kopat kapit ngiwo nengen,
Kondho sengit jebul kangen,
Isin isin yo mas..

Numpak taksi mudhun solo,
Ngomong benci tapi tresno,
Isin isin yo mas..

Nyangking ember ngiwo tengen,
Lungguh jejer nggo tombo kangen,
Isin isin yo mas..

Mlaku mlaku tuku sandhal,
Karo aku jual mahal,
Isin isin yo mas..

Ela elo mbiyen kowe ngomong,
Gething karo aku..
Seneng sebel opo maneh tresno..
Nanging saikine ra dinyono,
Kowe sibuk ngrayu aku..
Ela elo ela ela elo..

Ela elo mbok yo ojo ngono,
Ngomong sakpenak’e..
Ora gelem duwe pacar aku..
Nanging saikine ra dinyono,
Kowe malah balik tresno..

reff:
Kopat kapit ngiwo nengen,
Kondho sengit jebul kangen,
Isin isin yo mas..

Numpak taksi mudhun solo,
Ngomong benci tapi tresno,
Isin isin yo mas..

Nyangking ember ngiwo tengen,
Lungguh jejer nggo tombo kangen,
Isin isin yo mas..

Mlaku mlaku tuku sandhal,
Karo aku jual mahal,
Isin isin yo mas..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *