Luntur (reny farida)

Versi: Reny Farida

Sun sing lali isun yo sing lali,
Ambi riko kudangane ati..
Enget bengen lungguh ring plataran,
Disakseni padhange ulan..

Sun sing lali isun yo sing lali,
Ambi riko hang sun impi impi..
Welas riko yo wis sun turuti,
Ojo sampek riko ngloro ati..

reff:
Bengen riko yo wis janji,
Welas riko yo sing luntur selawase..
Janjin riko yo sun simpen njerone ati..

Nyatane riko saiki tego nyulayani janji,
Ngloro ati..
Jalarane mung kerono wong wadon liyo..

Manise roso seneng pait sun rasakaken,
Riko yo hang sun puji saiki mangan ati..
Timbang gedigi karuan sun gawe lali..

reff:
Bengen riko yo wis janji,
Welas riko yo sing luntur selawase..
Janjin riko yo sun simpen njerone ati..

Nyatane riko saiki tego nyulayani janji,
Ngloro ati..
Jalarane mung kerono wong wadon liyo..

Manise roso seneng pait sun rasakaken,
Riko yo hang sun puji saiki mangan ati..
Timbang gedigi karuan sun gawe lali..

Bengen riko yo wis janji,
Welas riko yo sing luntur selawase..
Janjin riko yo sun simpen njerone ati..

Nyatane riko saiki tego nyulayani janji,
Ngloro ati..
Jalarane mung kerono wong wadon liyo..

Manise roso seneng pait sun rasakaken,
Riko yo hang sun puji saiki mangan ati..
Timbang gedigi karuan sun gawe lali..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *