Nglali

Versi: Nurhana

Jan-jane karepe piye,
Saben pethuk rembuge ra tau gathuk..
Anane mung munthak manthuk,
Koyo plathuk muni ing wayah esuk..

Janji esuk janji sore,
Sak yahene ditunggu ra no kabare..
Anane mung mangkelake,
Bul janjine esuk tempe sore dhele..

Dieman ora keno,
Ra rumongso anane kok malah duko..
Penjaluk’e werno werno,
Dituruti kok saiki banjur nglali..

Bumi langit kang nyekseni,
Kabeh janji wis klebu sak jroning ati..
Nora keno dibelani,
Pungkasane mung gawe loro ati..

reff:
Jan-jane karepe piye,
Saben pethuk rembuge ra tau gathuk..
Anane mung munthak manthuk,
Koyo plathuk muni ing wayah esuk..

Janji esuk janji sore,
Sak yahene ditunggu ra no kabare..
Anane mung mangkelake,
Bul janjine esuk tempe sore dhele..

Dieman ora keno,
Ra rumongso anane kok malah duko..
Penjaluk’e werno werno,
Dituruti kok saiki banjur nglali..

Bumi langit kang nyekseni,
Kabeh janji wis klebu sak jroning ati..
Nora keno dibelani,
Pungkasane mung gawe loro ati..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *