Pakunjaran

Versi: Jolo

Rekosone wong urip neng pakunjaran,
Saben polah mung diawasi petugas..
Ngalor ngidul ngetan ngulon mung diatur,
Yen ra manut dikepruk ajur mumur..

Rino wengi anane mung kelisikan,
Kelingan anak bojoku sing neng omah..
Adoh dulur adoh sanak adoh kadang,
Turu ora angkler mangan ora doyan..

reff:
Ora pisan pindho aku dielengke,
Karo anak bojo lan koncoku dewe..
Yen narkoba kuwi bakal nyengsarakke,
Marang uripku neng ndunyo lan akherate..

Rino wengi aku isone mung sambat,
Tuku sabun odol wae ora kuat..
Jroning ati aku uwis ora betah,
Rasane ndunyo iki wis meh kiamat..

reff:
Rekosone wong urip neng pakunjaran,
Saben polah mung diawasi petugas..
Ngalor ngidul ngetan ngulon mung diatur,
Yen ra manut dikepruk ajur mumur..

Rino wengi anane mung kelisikan,
Kelingan anak bojoku sing neng omah..
Adoh dulur adoh sanak adoh kadang,
Turu ora angkler mangan ora doyan..

reff:
Ora pisan pindho aku dielengke,
Karo anak bojo lan koncoku dewe..
Yen narkoba kuwi bakal nyengsarakke,
Marang uripku neng ndunyo lan akherate..

Rino wengi aku isone mung sambat,
Tuku sabun odol wae ora kuat..
Jroning ati aku uwis ora betah,
Rasane ndunyo iki wis meh kiamat..

Duh gusti kulo nyuwun pangapuro,
Dateng sedoyone keluputan kulo..
Mugi gusti purun paring kanugrahan,
Supayane kulo saget enggal bebas..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *