Rondo Cilik

“RONDO CILIK” Versi Jolo

Ono rondo liwat ngarep omahku,
Rondo kembang cilik bocahe ayu..
Dino minggu dolan nyang omahku,
Ngajak dolan jare neng tawangmangu..

Iki crito kasunyatan neng jowo,
Cilik cilik wis podho dadi rondo..
Gek ngertio sebab soale opo,
Isih cilik dipekso rabi wong tuwo..

reff:
Mbok kelingan iki jaman kemajuan,
Ngrabekke anak rasah main paksaan..
Ngelingono larang sandang larang pangan,
Malah saiki ongkos pegatan larang..

Do ngertio aturane negoro,
Pengen rabi ora mung kok sembrono..
Modal kerjo ngetrapake agomo,
Mbangun turut mengko bakale mulyo..

Jaman siti nurbaya wis ora guno,
Pengen rabi ora perlu dipekso..
Witing tresno jalaran soko kulino,
Yen wis jodo diatur sing kuoso..

reff:
Ono rondo liwat ngarep omahku,
Rondo kembang cilik bocahe ayu..
Dino minggu dolan nyang omahku,
Ngajak dolan jare neng tawangmangu..

Iki crito kasunyatan neng jowo,
Cilik cilik wis podho dadi rondo..
Gek ngertio sebab soale opo,
Isih cilik dipekso rabi wong tuwo..

reff:
Mbok kelingan iki jaman kemajuan,
Ngrabekke anak rasah main paksaan..
Ngelingono larang sandang larang pangan,
Malah saiki ongkos pegatan larang..

Do ngertio aturane negoro,
Pengen rabi ora mung kok sembrono..
Modal kerjo ngetrapake agomo,
Mbangun turut mengko bakale mulyo..

Jaman siti nurbaya wis ora guno,
Pengen rabi ora perlu dipekso..
Witing tresno jalaran soko kulino,
Yen wis jodo diatur sing kuoso..
Yen wis jodo diatur sing kuoso..
Yen wis jodo diatur sing kuoso..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *