Tegane

Versi: Adistya Mayasari

Kari tego riko ngeliyo,
Ilingo bengene geguyonan sesandingan..
Tego mentolo saiki ngeliyo..

Kari loro rasane ati,
Kadhung isun weruh riko ambi wong liyo,
Tego mentolo temakno ngeliyo..

reff:
Duh gusti nopo niki,
Hang arane kembange wong urip,
Disulayani dilarani,
Koyo kudu nangis awak iki..

Duh gusti bukakno dalane,
Enteng pikire parekno penggantine..
Biso kumpul maning ambi kembange atine..

reff:
Kari loro rasane ati,
Kadhung isun weruh riko ambi wong liyo,
Tego mentolo temakno ngeliyo..

reff:
Duh gusti nopo niki,
Hang arane kembange wong urip,
Disulayani dilarani,
Koyo kudu nangis awak iki..

Duh gusti bukakno dalane,
Enteng pikire parekno penggantine..
Biso kumpul maning ambi kembange atine..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *