Wong Ayu


Versi: Morista

Tak sawang kae soko kadohan,
Ngagem nyamping tindak lan payungan..
Sopo kae sajak’e nate tepungan,
Atiku nganti tratapan..

E tobil jebul atiku pangling,
Biyen bagus kulitane kuning..
Dek semono atiku mung montang-manting,
Mbesok kapan aku biso nyanding..

Wong bagus sawangen ragaku iki,
Rino wengi sliramu ngreridu ati..
Wong bagus sigaren dadaku iki,
Tresnaku sundhul wiyati..

Esemmu tansah katon neng netro,
Solah slagamu sarwo prasojo..
Yen ngendiko tepunge ra ngoyo woro,
Tumindak’e biso dadi tulodho..

reff:
Tak sawang kae soko kadohan,
Ngagem nyamping tindak lan payungan..
Sopo kae sajak’e nate tepungan,
Atiku nganti tratapan..

E tobil jebul atiku pangling,
Biyen bagus kulitane kuning..
Dek semono atiku mung montang-manting,
Mbesok kapan aku biso nyanding..

Wong bagus sawangen ragaku iki,
Rino wengi sliramu ngreridu ati..
Wong bagus sigaren dadaku iki,
Tresnaku sundhul wiyati..

Esemmu tansah katon neng netro,
Solah slagamu sarwo prasojo..
Yen ngendiko tepunge ra ngoyo woro,
Tumindak’e biso dadi tulodho..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *