Wong Ayu


Sanguturu
Versi: Unknown Artist

Tak sawang kae soko kadohan,
Ngagem nyamping neng dalan payungan..
Sopo kae sajak’e nate tepungan,
Atiku nganti tratapan..

E tobil jebul aku sing pangling,
Biyen bagus kulitane kuning..
Dek semono atiku mung montang-manting,
Besok kapan aku biso nyanding..

Wong bagus sawangen ragaku iki,
Saben bengi sliramu ngreridu ati..
Wong bagus sigaren dadaku iki,
Tresnaku amung nyawiji..

Esemmu tansah katon neng netro,
Solah sladahne sarwo prasojo..
Yen ngendiko tepunge ra ngoyo woro,
Tumindak’e biso dadi tulodho..

reff:
Tak sawang kae soko kadohan,
Ngagem nyamping neng dalan payungan..
Sopo kae sajak’e nate tepungan,
Atiku nganti tratapan..

E tobil jebul aku sing pangling,
Biyen bagus kulitane kuning..
Dek semono atiku mung montang-manting,
Besok kapan aku biso nyanding..

Wong bagus sawangen ragaku iki,
Saben bengi sliramu ngreridu ati..
Wong bagus sigaren dadaku iki,
Tresnaku amung nyawiji..

Esemmu tansah katon neng netro,
Solah sladahne sarwo prasojo..
Yen ngendiko tepunge ra ngoyo woro,
Tumindak’e biso dadi tulodho..
—————-
[ver: lyrics]
[id: uipnkkcs]
[ar: Unknown Artist]
[ti: Wong Ayu]
[al: Gending]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:52]
[00:01.03]Wong Ayu
[00:41.03]Versi : Unknown Artist
[00:44.03]
[00:47.03]>>>
[00:48.03]>>
[00:49.03]>
[00:50.03]Tak sawang kae soko kadohan,
[00:55.83]Ngagem nyamping neng dalan payungan..
[01:02.46]Sopo kae sajak’e nate tepungan,
[01:08.47]Atiku nganti tratapan..
[01:15.87]E tobil jebul aku sing pangling,
[01:21.76]Biyen bagus kulitane kuning..
[01:28.61]Dek semono atiku mung montang-manting,
[01:34.59]Besok kapan aku biso nyandhing..
[01:41.99]Wong bagus sawangen ragaku iki,
[01:47.90]Saben bengi sliramu ngreridu ati..
[01:54.80]Wong bagus sigaren dadaku iki,
[02:00.77]Tresnaku amung nyawiji..
[02:08.12]Esemmu tansah katon neng netro,
[02:14.27]Solah sladahne sarwo prasojo..
[02:21.18]Yen ngendiko tepunge ra ngoyo woro,
[02:27.15]Tumindak’e biso dadi tulodho..
[02:34.49]
[02:57.08]>>>
[02:58.08]>>
[02:59.08]>
[03:00.08]Tak sawang kae soko kadohan,
[03:05.88]Ngagem nyamping neng dalan payungan..
[03:13.07]Sopo kae sajak’e nate tepungan,
[03:18.67]Atiku nganti tratapan..
[03:25.89]E tobil jebul aku sing pangling,
[03:31.98]Biyen bagus kulitane kuning..
[03:38.77]Dek semono atiku mung montang-manting,
[03:44.74]Besok kapan aku biso nyandhing..
[03:52.14]Wong bagus sawangen ragaku iki,
[03:58.17]Saben bengi sliramu ngreridu ati..
[04:04.77]Wong bagus sigaren dadaku iki,
[04:10.43]Tresnaku amung nyawiji..
[04:17.96]Esemmu tansah katon neng netro,
[04:23.74]Solah sladahne sarwo prasojo..
[04:30.65]Yen ngendiko tepunge ra ngoyo woro,
[04:36.68]Tumindak’e biso dadi tulodho..
[04:44.77]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s