Tembang Sesekaran

“Tembang Sesekaran” Versi Unknown Artist

Pr:
Seneng seneng.., jo seneng amikir..
Yen ra betah loro..,
Loro laraning ati..
Yen wus nandang lorobronto..,

Mbang kembang duren, dlongap dlongop ora leren..
Mbang kembang pohong, ingklak ingklik jare bingung..
Sekali bingung, mergo ati lagi gandrung..
Gandheng kebacut, ati loro tulung tulung..

Lk:
Janji sabar, jo waton kesusu..
Pancene kudu sabar,
Yen arep ngerah wong ayu..
Yo yo yo yo.. yo..

Pr:
Mbang kembang blimbing, tiwas kene ngoyo oyo..
Tiwas rekoso, jebul dewe’e ra tresno..
Atine judheg, anane mung dhelag dheleg..
Kakean mikir, neng dhodho rasane anteb..

Lk:
Sego lawuh, lawuh iwak asin..
Soko kepengen weruh,
Yen weruh jane isin..
Yo yo yo yo.. yo..

Pr:
Mbang kembang mlati, dironce dinggo sesaji..
Yen bengi ngimpi, ketemu sing nggudho ati..
Amung sliramu, kang tansah tak impi-impi..
Ngantio kapan, mung kowe sing tak tresnani..

reff:
Pr:
Mbang kembang duren, dlongap dlongop ora leren..
Mbang kembang pohong, ingklak ingklik jare bingung..
Sekali bingung, mergo ati lagi gandrung..
Gandheng kebacut, ati loro tulung tulung..

Lk:
Janji sabar, jo waton kesusu..
Pancene kudu sabar,
Yen arep ngerah wong ayu..
Yo yo yo yo.. yo..

Pr:
Mbang kembang blimbing, tiwas kene ngoyo oyo..
Tiwas rekoso, jebul dewe’e ra tresno..
Atine judheg, anane mung dhelag dheleg..
Kakean mikir, neng dhodho rasane anteb..

Lk:
Sego lawuh, lawuh iwak asin..
Soko kepengen weruh,
Yen weruh jane isin..
Yo yo yo yo.. yo..

Pr:
Mbang kembang mlati, dironce dinggo sesaji..
Yen bengi ngimpi, ketemu sing nggudho ati..
Amung sliramu, kang tansah tak impi-impi..
Ngantio kapan, mung kowe sing tak tresnani..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *