Bojo Lali Omah

Versi: Indah Yuninda

Opo kowe wis lali,
Karo omahmu dewe..
Lungo setaun ora bali,
Gawe bingungku awan bengi..

Opo wis pancen lali,
Pamit sedelo jebule suwi..
Jane kecanthol cewek ngendi,
Seprene ngilang ra ngabari..

reff:
Lali omah opo wis pancen lali omah,
Yo mbok eling gawe bingunge wong sak omah..
Aku bingung lan pasrah,
Nduwe bojo lali omah..

Lali omah kowe wis pancen lali omah,
Opo nduwe simpenan nggone liyo omah..
Yen ngajak bubrah ngomongo wae,
Ora usah lali karo omah..

reff:
Opo kowe wis lali,
Karo omahmu dewe..
Lungo setaun ora bali,
Gawe bingungku awan bengi..

Opo wis pancen lali,
Pamit sedelo jebule suwi..
Jane kecanthol cewek ngendi,
Seprene ngilang ra ngabari..

reff:
Lali omah opo wis pancen lali omah,
Yo mbok eling gawe bingunge wong sak omah..
Aku bingung lan pasrah,
Nduwe bojo lali omah..

Lali omah kowe wis pancen lali omah,
Opo nduwe simpenan nggone liyo omah..
Yen ngajak bubrah ngomongo wae,
Ora usah lali karo omah..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *