Bojo Lali Omah


Indah-Yuninda
Vokal : Indah Yuninda

Opo kowe wis lali,
Karo omahmu dewe..
Lungo setaun ora bali,
Gawe bingungku awan bengi..

Opo wis pancen lali,
Pamit sedelo jebule suwi..
Jane kecanthol cewek ngendi,
Seprene ngilang ra ngabari..

reff:
Lali omah opo wis pancen lali omah,
Yo mbok eling gawe bingunge wong sak omah..
Aku bingung lan pasrah,
Nduwe bojo lali omah..

Lali omah kowe wis pancen lali omah,
Opo nduwe simpenan nggone liyo omah..
Yen ngajak bubrah ngomongo wae,
Ora usah lali karo omah..

reff:
Opo kowe wis lali,
Karo omahmu dewe..
Lungo setaun ora bali,
Gawe bingungku awan bengi..

Opo wis pancen lali,
Pamit sedelo jebule suwi..
Jane kecanthol cewek ngendi,
Seprene ngilang ra ngabari..

reff:
Lali omah opo wis pancen lali omah,
Yo mbok eling gawe bingunge wong sak omah..
Aku bingung lan pasrah,
Nduwe bojo lali omah..

Lali omah kowe wis pancen lali omah,
Opo nduwe simpenan nggone liyo omah..
Yen ngajak bubrah ngomongo wae,
Ora usah lali karo omah..
—————
[ver: lyrics]
[id: onqckics]
[ar: Indah Yuninda]
[ti: Bojo Lali Omah]
[al: Dangdut Koplo]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:11]
[00:01.23]Bojo Lali Omah
[00:26.23]Versi : Indah Yuninda
[00:29.23]
[00:32.23]>>>
[00:33.23]>>
[00:34.23]>
[00:35.23]Opo kowe wis lali,
[00:41.23]Karo omahmu dewe..
[00:48.79]Lungo setaun ora bali,
[00:55.57]Gawe bingungku awan bengi..
[01:01.61]Opo wis pancen lali,
[01:06.34]Pamit sedelo jebule suwi..
[01:14.73]Jane kecanthol cewek ngendi,
[01:21.64]Seprene ngilang ra ngabari..
[01:27.55]
[01:38.05]>>>
[01:39.05]>>
[01:40.05]>
[01:41.05]Lali omah opo wis pancen lali omah,
[01:48.65]Yo mbok eling gawe bingunge wong sak omah..
[01:57.04]Aku bingung lan pasrah,
[02:02.08]Nduwe bojo lali omah..
[02:07.06]Lali omah kowe wis pancen lali omah,
[02:14.27]Opo nduwe simpenan nggone liyo omah..
[02:23.04]Yen ngajak bubrah ngomongo wae,
[02:28.02]Ora usah lali karo omah..
[02:34.80]
[02:36.58]==indah yuninda, bojo lali omah==
[02:49.58]
[02:51.58]>>>
[02:52.58]>>
[02:53.58]>
[02:54.58]Opo kowe wis lali,
[03:00.58]Karo omahmu dewe..
[03:08.18]Lungo setaun ora bali,
[03:14.87]Gawe bingungku awan bengi..
[03:20.47]Opo wis pancen lali,
[03:26.25]Pamit sedelo jebule suwi..
[03:33.90]Jane kecanthol cewek ngendi,
[03:40.06]Seprene ngilang ra ngabari..
[03:46.41]
[03:57.08]>>>
[03:58.08]>>
[03:59.08]>
[04:00.08]Lali omah opo wis pancen lali omah,
[04:07.48]Yo mbok eling gawe bingunge wong sak omah..
[04:15.91]Aku bingung lan pasrah,
[04:21.13]Nduwe bojo lali omah..
[04:25.98]Lali omah kowe wis pancen lali omah,
[04:33.01]Opo nduwe simpenan nggone liyo omah..
[04:41.91]Yen ngajak bubrah ngomongo wae,
[04:46.82]Ora usah lali karo omah..
[04:53.67]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s