Bojo Ketelu (devi aldiva)


Versi: Devi Aldiva ft. Gerry Mahessa

Pr:
Ha..ha..ha..ha..,
Ha..ha..ha..ha..,

Aku kepingin dadi kelip kelip lintang,
Sing biso ngancani ing sak ben wengimu..
Nanging aku sadar aku mung lampune lilin,
Sing mobat-mabit keno silire angin..

Umpomo sliramu ngerti roso atiku iki,
Koyo ngopo larane dadi bojo simpenan..
Tenane aku nangis koyo-koyo ra lilo,
Nanging kepriye maneh aku kebacut tresno..

Lk:
Wis ojo nelongso, wis ojo ngersulo
Dungak-dungakno bojoku lilo..
Wis ojo nelongso, wis ojo ngersulo
Dungak-dungakno bojoku lilo..
Nrimo awakmu dadi bojoku,
Senadyan bojo ketelu..

Pr:
Aku kepingin dadi cahyane rembulan,
Sing iso madhangi petenge atimu..
Nanging aku sadar aku mung lampune lilin,
Sing mobat-mabit keno silire angin..

reff:
Pr:
Umpomo sliramu ngerti roso atiku iki,
Koyo ngopo larane dadi bojo simpenan..
Tenane aku nangis koyo-koyo ra lilo,
Nanging kepriye maneh aku kebacut tresno..

Lk:
Wis ojo nelongso, wis ojo ngersulo
Dungak-dungakno bojoku lilo..
Wis ojo nelongso, wis ojo ngersulo
Dungak-dungakno bojoku lilo..
Nrimo awakmu dadi bojoku,
Senadyan bojo ketelu..

Pr:
Aku kepingin dadi cahyane rembulan,
Sing iso madhangi petenge atimu..
Nanging aku sadar aku mung lampune lilin,
Sing mobat-mabit keno silire angin..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *