Bojo Ketelu (devi aldiva)


Devi-Aldiva_1
Versi: Devi Aldiva f. Gerry Mahessa

Pr:
Ha..ha..ha..ha..,
Ha..ha..ha..ha..,

Aku kepingin dadi kelip kelip lintang,
Sing biso ngancani ing sak ben wengimu..
Nanging aku sadar aku mung lampune lilin,
Sing mobat-mabit keno silire angin..

Umpomo sliramu ngerti roso atiku iki,
Koyo ngopo larane dadi bojo simpenan..
Tenane aku nangis koyo-koyo ra lilo,
Nanging kepriye maneh aku kebacut tresno..

Lk:
Wis ojo nelongso, wis ojo ngersulo
Dungak-dungakno bojoku lilo..
Wis ojo nelongso, wis ojo ngersulo
Dungak-dungakno bojoku lilo..
Nrimo awakmu dadi bojoku,
Senadyan bojo ketelu..

Pr:
Aku kepingin dadi cahyane rembulan,
Sing iso madhangi petenge atimu..
Nanging aku sadar aku mung lampune lilin,
Sing mobat-mabit keno silire angin..

reff:
Pr:
Umpomo sliramu ngerti roso atiku iki,
Koyo ngopo larane dadi bojo simpenan..
Tenane aku nangis koyo-koyo ra lilo,
Nanging kepriye maneh aku kebacut tresno..

Lk:
Wis ojo nelongso, wis ojo ngersulo
Dungak-dungakno bojoku lilo..
Wis ojo nelongso, wis ojo ngersulo
Dungak-dungakno bojoku lilo..
Nrimo awakmu dadi bojoku,
Senadyan bojo ketelu..

Pr:
Aku kepingin dadi cahyane rembulan,
Sing iso madhangi petenge atimu..
Nanging aku sadar aku mung lampune lilin,
Sing mobat-mabit keno silire angin..
—————
[ver: lyrics]
[id: bscikics]
[ar: Devi Aldiva f. Gerry Mahessa]
[ti: Bojo Ketelu]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:39]
[00:01.49]Bojo Ketelu (Devi Aldiva f. Gerry Mahessa)
[00:05.49]
[00:07.49]Pr: Ha..ha..ha..ha..,
[00:13.60]Pr: Ha..ha..ha..ha..,
[00:21.26]Pr: Aku kepingin dadi kelip kelip lintang,
[00:28.85]Pr: Sing biso ngancani ing sak ben wengimu..
[00:36.13]Pr: Nanging aku sadar aku mung lampune lilin,
[00:42.28]Pr: Sing mobat-mabit keno silire angin..
[00:52.48]Pr: Umpomo sliramu ngerti roso atiku iki,
[00:59.02]Pr: Koyo ngopo larane dadi bojo simpenan..
[01:05.49]Pr: Tenane aku nangis koyo-koyo ra lilo,
[01:12.08]Pr: Nanging kepriye maneh aku kebacut tresno..
[01:20.44]
[01:22.47]Lk: Wis ojo nelongso, wis ojo ngersulo
[01:29.64]Lk: Dungak-dungakno bojoku lilo..
[01:36.06]Lk: Wis ojo nelongso, wis ojo ngersulo
[01:43.02]Lk: Dungak-dungakno bojoku lilo..
[01:49.49]Lk: Nrimo awakmu dadi bojoku,
[01:55.52]Lk: Senadyan bojo ketelu..
[02:01.18]Pr: Aku kepingin dadi cahyane rembulan,
[02:07.71]Pr: Sing iso madhangi petenge atimu..
[02:14.68]Pr: Nanging aku sadar aku mung lampune lilin,
[02:21.52]Pr: Sing mobat-mabit keno silire angin..
[02:29.18]
[02:32.23]
[02:48.07]
[02:51.07]>>>
[02:52.07]>>
[02:53.07]>
[02:54.07]Pr: Umpomo sliramu ngerti roso atiku iki,
[03:00.87]Pr: Koyo ngopo larane dadi bojo simpenan..
[03:07.46]Pr: Tenane aku nangis koyo-koyo ra lilo,
[03:13.81]Pr: Nanging kepriye maneh aku kebacut tresno..
[03:22.08]
[03:24.76]Lk: Wis ojo nelongso, wis ojo ngersulo
[03:31.22]Lk: Dungak-dungakno bojoku lilo..
[03:37.63]Lk: Wis ojo nelongso, wis ojo ngersulo
[03:44.48]Lk: Dungak-dungakno bojoku lilo..
[03:50.14]Lk: Nrimo awakmu dadi bojoku,
[03:56.92]Lk: Senadyan bojo ketelu..
[04:02.15]Pr: Aku kepingin dadi cahyane rembulan,
[04:09.02]Pr: Sing iso madhangi petenge atimu..
[04:15.71]Pr: Nanging aku sadar aku mung lampune lilin,
[04:22.06]Pr: Sing mobat-mabit keno silire angin..
[04:30.20]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s