Lilo (arriva)

Versi: Arriva

Opo wis ora kelingan,
Sumpah janjimu mung karo aku..
Sineksen lintang rembulan,
Jarene tresnamu mung kanggo aku..

Wis nganti telung ketigo,
Nanging sliramu ora kirim warto..
Bareng saiki wis teko,
Kowe malah nggandheng kenyo liyo..

Ora nyono ora ngiro,
Kowe medhot taline asmoro..
Tresnaku kang tulus suci,
Ra mbok jogo malah kok blenjani..

Opo pancen wis nasibku,
Kudu pisahan karo sliramu..
Nadyan abot jroning ati,
Nanging aku ra biso ngoncati..

Lilo atiku wis lilo,
Nadyan batinku keloro-loro..
Nanging aku ra kuwowo,
Mergo atiku wis kebacut tresno..

reff:
Opo wis ora kelingan,
Sumpah janjimu mung karo aku..
Sineksen lintang rembulan,
Jarene tresnamu mung kanggo aku..

Wis nganti telung ketigo,
Nanging sliramu ora kirim warto..
Bareng saiki wis teko,
Kowe malah nggandheng kenyo liyo..

Ora nyono ora ngiro,
Kowe medhot taline asmoro..
Tresnaku kang tulus suci,
Ra mbok jogo malah kok blenjani..

Opo pancen wis nasibku,
Kudu pisahan karo sliramu..
Nadyan abot jroning ati,
Nanging aku ra biso ngoncati..

Lilo atiku wis lilo,
Nadyan batinku keloro-loro..
Nanging aku ra kuwowo,
Mergo atiku wis kebacut tresno..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *