Larane Ati

Versi: Andif AP ft. Yuliana

Pr:
Duh yo kelendi nasib isun iki,
Kari kadhung riko sun welasi,
Tibane kok yo tego nyulayani..

Duh sopo maning hang biso nambani,
Tatu panas jrone dhodho iki,
Koyo gedigi nyandhing loro ati..

reff:
Lk:
Kok sing eling ulihe janji,
Sumpah welas ulan dadi saksi,
Sampek gering bingung mikiri,
Sing betah urip setengah mati..

Pr:
Duh yo kelendi nasib isun iki,
Kari kadhung riko sun welasi,
Tibane kok yo tego nyulayani..

reff:
Lk:
Kok sing eling ulihe janji,
Sumpah welas ulan dadi saksi,
Sampek gering bingung mikiri,
Sing betah urip setengah mati..

Pr:
Duh sopo maning hang biso nambani,
Tatu panas jrone dhodho iki,
Koyo gedigi nyandhing loro ati..
Koyo gedigi nyandhing loro ati..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *