Ngemuli Ati

Versi: Anita Ayu Mustika Ratri

ROSO SEPI NGEMULI ATI,
PIRANG PIRANG BENGI..
SEPINE WENGI KANG NGANCANI,
NGELAMUNE ATI..

KARI KEROSO SING ONO RIKO,
TEMENAN KEROSO..
MAGIH TOM-TOMEN JANGGET RING MOTO,
KATON KATONEN RIKO..

reff:
APUWO ISUN AMBI RIKO,
BENGEN KETEMU..
RIKO SENENG ISUN NGIMBANGI,
ONO KANG NGALANGI..

RASANE ATI KARI KESIKSO,
KERONTO RONTO..
RIKO RING KONO ISUN RING KENE,
POKOK PODO WELASE..

ROSO SEPI NGEMULI ATI,
PIRANG PIRANG BENGI..
SEPINE WENGI KANG NGANCANI,
NGELAMUNE ATI..

KARI KEROSO SING ONO RIKO,
TEMENAN KEROSO..
MAGIH TOM-TOMEN JANGGET RING MOTO,
KATON KATONEN RIKO..

reff:
APUWO ISUN AMBI RIKO,
BENGEN KETEMU..
RIKO SENENG ISUN NGIMBANGI,
ONO KANG NGALANGI..

RASANE ATI KARI KESIKSO,
KERONTO RONTO..
RIKO RING KONO ISUN RING KENE,
POKOK PODO WELASE..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *