Pring Pring Gapuk

Versi: Unknown Artist

PRING PRING GAPUK,
KENO ANGIN MANTHUK MANTHUK..
MANTHUK MANTHUK NGIWO,
BEDHEK’EN DIPANGAN OPO..

PRING PRING GAPUK,
KENO ANGIN MANTHUK MANTHUK..
MANTHUK MANTHUK NGIWO,
BEDHEK’EN DIPANGAN OPO..

PANGAN PANGAN KANCIL,
ONO MANTEN NYANGKING BEDHIL..
BEDHIL BEDHIL MUNI,
JARAN KAGET NJUNDHIL NJUNDHIL..

JARAN NJUNDHIL NJUNDHIL,
JARANE KESANDHUNG KRIKIL..
KRIKILE SAK KENDHIL,
MANTENE GONDHELAN PENTHUNG..

YO WAYO YO WAYO YO WAYO YO WAYO,
ONO KENE SAK SENENGE..
YO WAYO YO WAYO YO WAYO YO WAYO,
ONO KENE SAK SENENGE..

REFF:
PRING PRING GAPUK,
KENO ANGIN MANTHUK MANTHUK..
MANTHUK MANTHUK NGIWO,
BEDHEK’EN DIPANGAN OPO..

PRING PRING GAPUK,
KENO ANGIN MANTHUK MANTHUK..
MANTHUK MANTHUK NGIWO,
BEDHEK’EN DIPANGAN OPO..

PANGAN PANGAN MACAN,
ONO PRAWAN PINTER DANDAN..
NGANGGO KLAMBI ABANG,
PIPI LAMBE KABEH ABANG..

LUNGUH TENGAH LAWANG,
MESAM MESEM SAJAK NANTANG..
PANCEN AYU TENAN,
EMANE RA ISO ADANG..

YO WAYO YO WAYO YO WAYO YO WAYO,
ONO KENE SAK SENENGE..
YO WAYO YO WAYO YO WAYO YO WAYO,
ONO KENE SAK SENENGE..

REFF:
PRING PRING GAPUK,
KENO ANGIN MANTHUK MANTHUK..
MANTHUK MANTHUK NGIWO,
BEDHEK’EN DIPANGAN OPO..

PRING PRING GAPUK,
KENO ANGIN MANTHUK MANTHUK..
MANTHUK MANTHUK NGIWO,
BEDHEK’EN DIPANGAN OPO..

PANGAN PANGAN KANCIL,
ONO MANTEN NYANGKING BEDHIL..
BEDHIL BEDHIL MUNI,
JARAN KAGET NJUNDHIL NJUNDHIL..

JARAN NJUNDHIL NJUNDHIL,
JARANE KESANDHUNG KRIKIL..
KRIKILE SAK KENDHIL,
MANTENE GONDHELAN PENTHUNG..

YO WAYO YO WAYO YO WAYO YO WAYO,
YUK JOGETAN SAK SENENGE..
YO WAYO YO WAYO YO WAYO YO WAYO,
YUK JOGETAN SAK SENENGE..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *