Koyo Ngimpi

Versi: Endang Triasih

Akhire kabeh wis musnoh,
Welase yo ugo sirno..
Saikine isun lan riko,
Wis sing ono taline roso..

Isun lan riko saikine,
Pisah kanggo selawase..
Myakne gelis ilang rasane,
Nelongso lan sengsarane..

reff:
Sing nyongko lan sing ngiro,
Isun pisah ambi riko..
Kedadean kang isun alami,
Koyo sak njerone ngimpi..

Isun lan riko saikine,
Pisah kanggo selawase..
Myakne gelis ilang rasane,
Nelongso lan sengsarane..

reff:
Sing nyongko lan sing ngiro,
Isun pisah ambi riko..
Kedadean kang isun alami,
Koyo sak njerone ngimpi..

Isun lan riko saikine,
Pisah kanggo selawase..
Myakne gelis ilang rasane,
Nelongso lan sengsarane..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *