Tipis Atine

Versi: Adistya Mayasari

Apuwo kari mentolo,
Gawe rusake ati..
Sing nyongko sing ngiro,
Riko tipis atine..

Gampange riko kepincut,
Katut ambi wong liyo..
Sing enget bengene,
Bareng keloro-loro..

reff:
Kari sing duwe sekaken,
Saikine riko sing ngereken..
Kari sing duwe rumongso,
Percuma isun ngetuteno..

Apuwo kari mentolo,
Gawe rusake ati..
Sing enget bengene,
Bareng keloro-loro..

reff:
Kari sing duwe sekaken,
Saikine riko sing ngereken..
Kari sing duwe rumongso,
Percuma isun ngetuteno..

Apuwo kari mentolo,
Gawe rusake ati..
Sing enget bengene,
Bareng keloro-loro..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *