Nganggo Roso (angga)

Lirik lagu sanguturu ke-2700 Nganggo Roso
Versi: Angga

WUTUHE YO HANG ARAN WELAS,
KRONO PODO PERCOYO..
WELAS SUN SING ONO WATES,
SIJI MUNG KANGGO RIKO..

MASIO AKEH HANG NGELUNGI ATI,
TETEP WUTUH WELAS SUN NYANG RIKO..
SING BISO SING BISO ATI IKI,
NOMPO ROSO TEKO WONG LIYO..

REFF:
SUN KUWATI NUTUP ATI,
NONG ARUME KEMBANG HANG TEKO..
TETEP SUN JOGO ATI IKI,
NGANGGO ROSO NGANGGO WELAS..
HANG SEMPURNO..

REFF:
WELAS SUN SING ONO WATES,
SIJI MUNG KANGGO RIKO..

MASIO AKEH HANG NGELUNGI ATI,
TETEP WUTUH WELAS SUN NYANG RIKO..
SING BISO SING BISO ATI IKI,
NOMPO ROSO TEKO WONG LIYO..

REFF:
SUN KUWATI NUTUP ATI,
NONG ARUME KEMBANG HANG TEKO..
TETEP SUN JOGO ATI IKI,
NGANGGO ROSO NGANGGO WELAS..
HANG SEMPURNO..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *