Rusake Cinta

Versi: Yuliana Zn

Udan ning tengah wengi,
Nyakseni ancure ati..
Cinta putus ning dalan sayang,
Tanpa sebab langka lantaran..

Urip rasane sungkan,
Kaya bli due harapan..
Hampa tanpa tujuan kula,
Kaya mlaku ning jagad petengan..

reff:
Ati penasaran apa due wong liyan,
Sampe tega mutus ning tengah dalan..

Rusake cinta nyiksa jiwa raga,
Ditinggal sampean tanpa putusan..
Ampun kakang kula bli kuat,
Balika maning kaya sing dingin..

Urip rasane sungkan,
Kaya bli due harapan..
Hampa tanpa tujuan kula,
Kaya mlaku ning jagad petengan..

reff:
Ati penasaran apa due wong liyan,
Sampe tega mutus ning tengah dalan..

Rusake cinta nyiksa jiwa raga,
Ditinggal sampean tanpa putusan..
Ampun kakang kula bli kuat,
Balika maning kaya sing dingin..

Udan ning tengah wengi,
Nyakseni ancure ati..
Cinta putus ning dalan sayang,
Tanpa sebab langka lantaran..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *