Nganteni Welas

Versi: Angga

Gedigu riko teko,
Gedigi roso seneng..
Gedigu riko sing ono,
Kantru kantru metenggengen..

Ikhlase ulan lintang,
Nerangi anane bengi..
Koyo ngerti nyang susahe ati,
Koyo mbelo nyang magihe welas iki..

reff:
Sun mung biso meneng,
Isun mung biso nyidem..
Sun mung biso mandeng,
Tapi sing biso urip bareng..

Keroso suwi isun mahami,
Seneng sing mesti kudu nduweni..
Apuwo awak magih nganteni,
Kapan riko ngeteri welas hang pasti..

Gedigu riko teko,
Gedigi roso seneng..
Gedigu riko sing ono,
Kantru kantru metenggengen..

Ikhlase ulan lintang,
Nerangi anane bengi..
Koyo ngerti nyang susahe ati,
Koyo mbelo nyang magihe welas iki..

reff:
Sun mung biso meneng,
Isun mung biso nyidem..
Sun mung biso mandeng,
Tapi sing biso urip bareng..

Keroso suwi isun mahami,
Seneng sing mesti kudu nduweni..
Apuwo awak magih nganteni,
Kapan riko ngeteri welas hang pasti..

Gedigu riko teko,
Gedigi roso seneng..
Gedigu riko sing ono,
Kantru kantru metenggengen..

Ikhlase ulan lintang,
Nerangi anane bengi..
Koyo ngerti nyang susahe ati,
Koyo mbelo nyang magihe welas iki..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *