Mapak Sinden

Versi: Cak Dikin ft. Endah

Lk:
Mbakyu sinden nopo pareng kulo taken,
Wulan niki dalangane pinten enggen..
Malem pitu sapar nopo tasih lodhang,
Menawi lodhang mbakyu kulo bade ndalang..

Pr:
Saget mawon mas pancen kulo nembe longgar,
Wulan niki dalangane mboten bladegan..
Nanging pripun mas mangke kulo mangkate,
Dipun papag nopo kulo budhal dewe..

Lk: Menawi purun mbok kulo papag pisan,
Pr: Saget mawon mas waton ra menggok dalan..
Lk: Pun kuatir nadyan tiang gambyongan,
Lk: Kulo niki mboten nate sembranan..

Pr: Mangke riyin mas ampun lali panjere,
Pr: Piro-piro waton ono taline..
Lk: Pun kuatir mbak pinten to bayarane,
Lk: Sing penting biso mapag sindene..

reff:
Lk:
Mbakyu sinden nopo pareng kulo taken,
Wulan niki dalangane pinten enggen..
Malem pitu sapar nopo tasih lodhang,
Menawi lodhang mbakyu kulo bade ndalang..

Pr:
Saget mawon mas pancen kulo nembe longgar,
Wulan niki dalangane mboten bladegan..
Nanging pripun mas mangke kulo mangkate,
Dipun papag nopo kulo budhal dewe..

Lk: Menawi purun mbok kulo papag pisan,
Pr: Saget mawon mas waton ra menggok dalan..
Lk: Pun kuatir nadyan tiang gambyongan,
Lk: Kulo niki mboten nate sembranan..

Pr: Mangke riyin mas ampun lali panjere,
Pr: Piro-piro waton ono taline..
Lk: Pun kuatir mbak pinten to bayarane,
Lk: Sing penting biso mapag sindene..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *