Buru Rumongso

Versi: Reny Farida

Mergo kegowo roso isin,
Nak ngomong demen nong riko..
Lan kesuwen isun nyidem,
Roso welas noring ati..

Pungkase isun kelangan,
Hang sun pujo lan sun kudang..
Mung kerono roso isin,
Sun sing keturutan nyanding..

reff:
Munggo yo bengen bengene,
Sun ngomong demen nong riko..
Getune ati sing kari gedigi,
Serto saiki wis adoh riko,
Wis ambi wong liyo,
Apuwo isun kok buru rumongso..

Myakne wis isun lilo,
Masiyo kelangan riko..
Myakne wis nak sun gowo,
Roso welas noring dodo..

Mergo kegowo roso isin,
Nak ngomong demen nong riko..
Lan kesuwen isun nyidem,
Roso welas noring ati..

reff:
Munggo yo bengen bengene,
Sun ngomong demen nong riko..
Getune ati sing kari gedigi,
Serto saiki wis adoh riko,
Wis ambi wong liyo,
Apuwo isun kok buru rumongso..

Myakne wis isun lilo,
Masiyo kelangan riko..
Myakne wis nak sun gowo,
Roso welas noring dodo..

Ilang hang sun welasi wis ilang,
Hang ono mung getun lan kari angenan..
Hang ono mung getun lan kari angenan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *