Kerokan (keroncong)

Versi: Unknown Artist

Pr:
Mas opo kowe selo,
Njaluk tulung aku kerok’ono..
Wis telung ndino,
Greges greges sak awak kroso ra penak..

Lk:
Yen ngono ndang lungguho,
Tak kerok’i dik ngarep opo mburi..
Terus sing ngendi,
Dikerok’i lha kok malah mbok tutupi..

reff:
Pr:
Wong kerok’an tangane kiwo kluyuran,
Cengengesan wong aku loro tenanan..
Ngajak guyon nanging ora nganggo waton,
Aku isin mas yen ono sing nonton..

Lk:
Yen kowe loro tenan,
Yen kerok’an dik rasah sin isinan..
Ben roto tenan,
Soko sirah nganti tekaning dlamak’an..

reff:
Pr:
Mas opo kowe selo,
Njaluk tulung aku kerok’ono..
Wis telung ndino,
Greges greges sak awak kroso ra penak..

Lk:
Yen ngono ndang lungguho,
Tak kerok’i dik ngarep opo mburi..
Teruss ing ngendi,
Dikerok’i lha kok malah mbok tutupi..

reff:
Pr:
Wong kerok’an tangane kiwo kluyuran,
Cengengesan wong aku loro tenanan..
Ngajak guyon nanging ora nganggo waton,
Aku isin mas yen ono sing nonton..

Lk:
Yen kowe loro tenan,
Yen kerok’an dik rasah sin isinan..
Ben roto tenan,
Soko sirah nganti tekaning dlamak’an..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *