Iwak Segoro

Versi: Sonny Josz

Ndak kiro ndak kiro biso didandani,
Mesin sing rusak, rusak kok kebangeten..
Timbangane mengko nyikso atiku,
Luwih becik aku adoh soko kowe..

Ndak kiro ndak kiro biso dadi siji,
Kanggo sak lawase, urip karo kowe..
Timbangane aku ndak ono ajine,
Luwih becik aku mundur soko kowe..

reff:
Iwak neng segoro ndak bakalan biso,
Urip neng kali, urip neng banyu kali..
Atose atimu, ngeluwihi watu
Ndak bakal ngerti, kowe ndak bakal ngerti..

Percuma aku sayang kowe,
Percuma aku tresno kowe,
Yen kowe ra bakal ngatresnani aku..

Ndak kiro ndak kiro biso didandani,
Mesin sing rusak, rusak kok kebangeten..
Timbangane mengko nyikso atiku,
Luwih becik aku adoh soko kowe..

reff:
Iwak neng segoro ndak bakalan biso,
Urip neng kali, urip neng banyu kali..
Atose atimu, ngeluwihi watu
Ndak bakal ngerti, kowe ndak bakal ngerti..

Percuma aku sayang kowe,
Percuma aku tresno kowe,
Yen kowe ra bakal ngatresnani aku..

Ndak kiro ndak kiro biso didandani,
Mesin sing rusak, rusak kok kebangeten..
Timbangane mengko nyikso atiku,
Luwih becik aku adoh soko kowe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *