Weruh Dewek (hendi deles putra)

Versi: Hendi Deles Putra

DUDU KITA MITNAH, NGOMONG SING BLI NYATA
TAPI KATON NING MATA, SIRA MAIN CINTA..
HO HO HO..LARA ATI LARA..

DUDU GAWE GAWE, NGOMONG ASAL BAE
TAPI WERUH DEWEK, KARO MATA MELEK..
HO HO HO..TELEP ADUH TELEP..

REFF:
CINTANE SIRA DUDU CUMA NGGO KITA,
DIBAGI BAGI NING SETIAP PEMUDA..

JANJINE SIRA MANIS KAYA LAMBENE,
TAPI PAHIT GETIR KENYATAANE..
ATI ANCUR LULUH,
SEKIEN KITA WIS ORA BUTUH..

DUDU GAWE GAWE, NGOMONG ASAL BAE
TAPI WERUH DEWEK, KARO MATA MELEK..
HO HO HO..TELEP ADUH TELEP..

REFF:
CINTANE SIRA DUDU CUMA NGGO KITA,
DIBAGI BAGI NING SETIAP PEMUDA..

JANJINE SIRA MANIS KAYA LAMBENE,
TAPI PAHIT GETIR KENYATAANE..
ATI ANCUR LULUH,
SEKIEN KITA WIS ORA BUTUH..

DUDU KITA MITNAH, NGOMONG SING BLI NYATA
TAPI KATON NING MATA, SIRA MAIN CINTA..
HO HO HO..LARA ATI LARA..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *