Mabok Penyanyi Radio

Versi: Nok Neng Sagita

DASARE WONG LANANG,TINGKAH SEWENANG WENANG..
KULA NING UMA KESEL,GAWE ATI MANGKEL..
SABANDINA KERJANE, MUNG MUTER MUTER..

PANCENE LAGI MABOK,KENGANG PENYANYI RADIO..
BLI MIKIR ANAK LORO,TENAGA WIS LOYO..
KULA WONG WADON NING UMA,KAYA BLI KANGGO..

reff:
KANG TULUNG SADARA,KERASUKAN SETAN APA..
WANI ADOL MOTOR MIO,MABOK PENYANYI RADIO..

DUIT NGATM SAMPE GEMET KABEH,
NGGO SAWER SABAN DINANE..
NING PENYANYINE,PANCEN WIS LAKA PIKIRE..

PANCENE LAGI MABOK,KENGANG PENYANYI RADIO..
BLI MIKIR ANAK LORO,TENAGA WIS LOYO..
KULA WONG WADON NING UMA,KAYA BLI KANGGO..

reff:
KANG TULUNG SADARA,KERASUKAN SETAN APA..
WANI ADOL MOTOR MIO,MABOK PENYANYI RADIO..

DUIT NGATM SAMPE GEMET KABEH,
NGGO SAWER SABAN DINANE..
NING PENYANYINE,PANCEN WIS LAKA PIKIRE..

DASARE WONG LANANG,TINGKAH SEWENANG WENANG..
KULA NING UMA KESEL,GAWE ATI MANGKEL..
SABANDINA KERJANE, MUNG MUTER MUTER..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *