Tondo Tresno (keroncong)


Unknown-Artist_c
Versi: unknown artist

Opo sliramu wis lali,
Yen menei tondo moto iki..
Pancen abot jroning ati,
Sak pungkurmu tansah dadi ati..

Slendang sutro werno biru,
Kang minongko dadi panglipurku..
Tansah lam-laman atiku,
Ngantu antu yen ketemu sliramu..

Lamun to nganti lali,
Yen sliramu nate janji..
Slendang sutro werno biru,
Tondo tresno aku lan sliramu..

Nganti kapan nggonku nunggu,
Rino wengi ngenteni kundurmu..
Soyo kangen jroning ati,
Nggonmu janji kang tansah tak enteni..

reff:
Opo sliramu wis lali,
Yen menei tondo moto iki..
Pancen abot jroning ati,
Sak pungkurmu tansah dadi ati..

Slendang sutro werno biru,
Kang minongko dadi panglipurku..
Tansah lam-laman atiku,
Ngantu antu yen ketemu sliramu..

Lamun to nganti lali,
Yen sliramu nate janji..
Slendang sutro werno biru,
Tondo tresno aku lan sliramu..

Nganti kapan nggonku nunggu,
Rino wengi ngenteni kundurmu..
Soyo kangen jroning ati,
Nggonmu janji kang tansah tak enteni..
————-
[ver: lyrics]
[id: ppauuccs]
[ar: Unknown Artist]
[ti: Tondo Tresno]
[al: Keroncong Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:28]
[00:01.00]Tondo Tresno
[00:14.00]Vokal : unknown artis
[00:17.00]
[00:20.00]>>>
[00:21.00]>>
[00:22.00]>
[00:23.00]Opo sliramu wis lali,
[00:29.60]Yen menei tondo moto iki..
[00:39.33]Pancen abot jroning ati,
[00:45.84]Sak pungkurmu tansah dadi ati..
[00:55.73]Slendang sutro werno biru,
[01:01.94]Kang minongko dadi panglipurku..
[01:11.96]Tansah lam-laman atiku,
[01:18.06]Ngantu antu yen ketemu sliramu..
[01:28.39]Lamun to nganti lali,
[01:34.79]Yen sliramu nate janji..
[01:44.26]Slendang sutro werno biru,
[01:50.47]Tondo tresno aku lan sliramu..
[02:01.24]Nganti kapan nggonku nunggu,
[02:07.64]Rino wengi ngenteni kundurmu..
[02:17.16]Soyo kangen jroning ati,
[02:23.26]Nggonmu janji kang tansah tak enteni..
[02:33.96]
[03:14.43]>>>
[03:15.43]>>
[03:16.43]>
[03:17.43]Opo sliramu wis lali,
[03:24.54]Yen menei tondo moto iki..
[03:37.85]Pancen abot jroning ati,
[03:46.07]Sak pungkurmu tansah dadi ati..
[03:58.51]Slendang sutro werno biru,
[04:07.16]Kang minongko dadi panglipurku..
[04:20.41]Tansah lam-laman atiku,
[04:28.38]Ngantu antu yen ketemu sliramu..
[04:42.25]Lamun to nganti lali,
[04:49.28]Yen sliramu nate janji..
[05:01.10]Slendang sutro werno biru,
[05:10.50]Tondo tresno aku lan sliramu..
[05:23.24]Nganti kapan nggonku nunggu,
[05:31.46]Rino wengi ngenteni kundurmu..
[05:43.40]Soyo kangen jroning ati,
[05:52.36]Nggonmu janji kang tansah tak enteni..
[06:03.55]
————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s