Tondo Tresno (keroncong)

Versi: unknown artist

Opo sliramu wis lali,
Yen menei tondo moto iki..
Pancen abot jroning ati,
Sak pungkurmu tansah dadi ati..

Slendang sutro werno biru,
Kang minongko dadi panglipurku..
Tansah lam-laman atiku,
Ngantu antu yen ketemu sliramu..

Lamun to nganti lali,
Yen sliramu nate janji..
Slendang sutro werno biru,
Tondo tresno aku lan sliramu..

Nganti kapan nggonku nunggu,
Rino wengi ngenteni kundurmu..
Soyo kangen jroning ati,
Nggonmu janji kang tansah tak enteni..

reff:
Opo sliramu wis lali,
Yen menei tondo moto iki..
Pancen abot jroning ati,
Sak pungkurmu tansah dadi ati..

Slendang sutro werno biru,
Kang minongko dadi panglipurku..
Tansah lam-laman atiku,
Ngantu antu yen ketemu sliramu..

Lamun to nganti lali,
Yen sliramu nate janji..
Slendang sutro werno biru,
Tondo tresno aku lan sliramu..

Nganti kapan nggonku nunggu,
Rino wengi ngenteni kundurmu..
Soyo kangen jroning ati,
Nggonmu janji kang tansah tak enteni..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *