HIK

Versi: Didi Kempot

Lirak lirik neng warung hik,
Tak sawang bakule mesem..
Pesen wedang susu jae,
Karo mangan sego bandeng..

Naliko aku kewengen,
Kudanan neng kutho klaten..
Mampir warung hik aku keluwen,

Mesam mesem neng warung hik,
Tak cedhak’i malah ngguyu..
Ngedhep sekul kucing telu,
Tepas tepas mbakar tahu..

Rambute disemir abang,
Ra perduli sing dho nyawang..
Neng warung hik terminal klaten..

reff:
HIK -H I K (Hidangan Istimewa Klaten)
Lirak lirik lungguh ijen,
Neng warung dek kutho klaten..

HIK -H I K (Hidangan Istimewa Klaten)
Golek duwit kudu tlaten,
Mulih esuk ngitung bathen..

reff:
Mesam mesem neng warung hik,
Tak cedhak’i malah ngguyu..
Ngedhep sekul kucing telu,
Tepas tepas mbakar tahu..

Rambute disemir abang,
Ra perduli sing dho nyawang..
Neng warung hik terminal klaten..

reff:
HIK -H I K (Hidangan Istimewa Klaten)
Lirak lirik lungguh ijen,
Neng warung dek kutho klaten..

HIK -H I K (Hidangan Istimewa Klaten)
Golek duwit kudu tlaten,
Mulih esuk ngitung bathen..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *