Janjiku

Versi: Mita Yustika f. Dimas Harso

Pr:
Sak umpomo kakang dadi taman sari,
Mesti wae aku sing dadi kembange..
Kembang melati kang endah edipeni,
Gawe sengsem ati lahir lan batine..

Lk:
Sak umpomo sliramu dadi rembulan,
Mesti wae pun kakang dadi lintange..
Ing angkoso wong loro podho guyonan,
Gegojegan andum talining katresnan..

Pr:
Ing saiki sliramu ono neng ngendi,
Ing taman iki kang nate dadi saksi..
Sumpah janji arep sehidup semati,
Urip bareng nganti tekan kaki nini..

Lk:
Ora suwe aku mesti enggal bali,
Nganti mati tresnaku ra bakal lali..
Duh wong ayu sigaraning roso jati,
Ora liyo sliramu sing tak tresnani..

reff:
Pr:
Sak umpomo kakang dadi taman sari,
Mesti wae aku sing dadi kembange..
Kembang melati kang endah edipeni,
Gawe sengsem ati lahir lan batine..

Lk:
Sak umpomo sliramu dadi rembulan,
Mesti wae pun kakang dadi lintange..
Ing angkoso wong loro podho guyonan,
Gegojegan andum talining katresnan..

Pr:
Ing saiki sliramu ono neng ngendi,
Ing taman iki kang nate dadi saksi..
Sumpah janji arep sehidup semati,
Urip bareng nganti tekan kaki nini..

Lk:
Ora suwe aku mesti enggal bali,
Nganti mati tresnaku ra bakal lali..
Duh wong ayu sigaraning roso jati,
Ora liyo sliramu sing tak tresnani..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *