Jan Jane

Versi: Yayat Imrona

Jan jane aku tresno kowe,
Jan jane aku sayang kowe,
Jan jane aku demen kowe,
Jan jane aku seneng kowe,
Tapi kepriye..carane..ngomongake..

Jan jane aku tresno kowe,
Jan jane aku sayang kowe,
Jan jane aku demen kowe,
Jan jane aku seneng kowe..

reff:
Wis banget suwene, aku naksir kowe
Ngantekan ora enak mangan nginume..

Awan lan wengine oh tansah kelingan bae,
Karo kowe wong wadon sing ayu rupane,
Apa ya gelem karo aku wong ra nduwe..

Jan jane aku tresno kowe,
Jan jane aku sayang kowe,
Jan jane aku demen kowe,
Jan jane aku seneng kowe..

reff:
Wis banget suwene, aku naksir kowe
Ngantekan ora enak mangan nginume..

Awan lan wengine oh tansah kelingan bae,
Karo kowe wong wadon sing ayu rupane,
Apa ya gelem karo aku wong ra nduwe..

Jan jane aku tresno kowe,
Jan jane aku sayang kowe,
Jan jane aku demen kowe,
Jan jane aku seneng kowe,
Tapi kepriye..carane..ngomongake..

Jan jane aku tresno kowe,
Jan jane aku sayang kowe,
Jan jane aku demen kowe,
Jan jane aku seneng kowe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *