Sampek Kapan

Versi: Demy

SAMPEK KAPAN NDANE,
SUN ANTENI TEKAN RIKO..
SAMPEK DINO PARAN,
TAUN KAPAN..

KANGEN HANG SUN SONGGO,
MUNG NAMBAHI SESEKE DODO..
WIS SING KUAT MANING,
SUN NGERASAKNO KANGENE..

reff:
SUN KIRIMNO GENDING,
NONG LAKUNE ANGIN,
NAWITAH BISO NGGUGAH ATINE..
PIRANGANE TAUN ISUN RIKO TINGGALNO,
TERATABAN ATI KEROSO ROSO..

KANGEN HANG SUN SONGGO,
MUNG NAMBAHI SESEKE DODO..
WIS SING KUAT MANING,
SUN NGERASAKNO KANGENE..

reff:
SUN KIRIMNO GENDING,
NONG LAKUNE ANGIN,
NAWITAH BISO NGGUGAH ATINE..
PIRANGANE TAUN ISUN RIKO TINGGALNO,
TERATABAN ATI KEROSO ROSO..

SUN KIRIMNO GENDING,
NONG LAKUNE ANGIN,
NAWITAH BISO NGGUGAH ATINE..
PIRANGANE TAUN ISUN RIKO TINGGALNO,
TERATABAN ATI KEROSO ROSO..

KANGEN HANG SUN SONGGO,
MUNG NAMBAHI SESEKE DODO..
WIS SING KUAT MANING,
SUN NGERASAKNO KANGENE..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *