Silar Silir

Versi: Yayat Imrona

Byar gebyur gebyar ombak segara anakan,
Nggawe sumringah ati sing lagi kasmaran..
Karo kowe..karo kowe..,
Duh wong sing a..yu rupane..

Lir silar silir angin lan kota gumilir,
Nggawe ser-seran atiku sing lagi naksir..
Karo kowe..karo kowe..,
Duh wong sing ma..nis eseme..

reff:
Kaya kie temen oh rasane,
Wong sing lagi muncak asmarale..
Awan lan wengi kelingan bae,
Kepengen ketemu sabendinane..
Karo kowe..karo kowe..,
Duh wong sing a..pik atine..

Byar gebyur gebyar ombak segara anakan,
Nggawe sumringah ati sing lagi kasmaran..
Karo kowe..karo kowe..,
Duh wong sing a..yu rupane..

reff:
Kaya kie temen oh rasane,
Wong sing lagi muncak asmarale..
Awan lan wengi kelingan bae,
Kepengen ketemu sabendinane..
Karo kowe..karo kowe..,
Duh wong sing a..pik atine..

Byar gebyur gebyar ombak segara anakan,
Nggawe sumringah ati sing lagi kasmaran..
Karo kowe..karo kowe..,
Duh wong sing a..yu rupane..
La la la la la…,la la la la la…,
Hem em em.. em.. hem…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *