Aku Ora Ngiro (yayuk s)

Versi: Yayuk S

Koyo ngenteni tetesing udan,
Ing mongso ketigo sabar ngenteni..
Nunggu sliramu, nunggu tekamu
Tresnaning ati..

Koyo nunggu asate segoro,
Paribasane aku lan kowe..
Kok koyo ngene banjur kepiye,
Sing mbo karepke..

Aku ra ngiro lan ra tak nyono,
Pari sing tak tandur jebul thukule liyo..
Trimo yo tak trimo,
Lelakonku iki, ora dadi ngopo..

Aku ra ngiro lan ra tak nyono,
Pari sing tak tandur jebul thukule liyo..
Trimo yo tak trimo,
Lelakonku iki, ora dadi ngopo..

Koyo ngenteni tetesing udan,
Ing mongso ketigo sabar ngenteni..
Nunggu sliramu, nunggu tekamu
Tresnaning ati..

reff:
Koyo ngenteni tetesing udan,
Ing mongso ketigo sabar ngenteni..
Nunggu sliramu, nunggu tekamu
Tresnaning ati..

Aku ra ngiro lan ra tak nyono,
Pari sing tak tandur jebul thukule liyo..
Trimo yo tak trimo,
Lelakonku iki, ora dadi ngopo..

Aku ra ngiro lan ra tak nyono,
Pari sing tak tandur jebul thukule liyo..
Trimo yo tak trimo,
Lelakonku iki, ora dadi ngopo..

Aku ra ngiro lan ra tak nyono,
Pari sing tak tandur jebul thukule liyo..
Trimo yo tak trimo,
Lelakonku iki, ora dadi ngopo..

Aku ra ngiro lan ra tak nyono,
Pari sing tak tandur jebul thukule liyo..
Trimo yo tak trimo,
Lelakonku iki, ora dadi ngopo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *