Rantaman

Versi: Nok Neng Sagita

Pancen lanang sipat brandalan,
Bli mikiri ning keturunan..
Sebaturan gawene rantaman,
Rong puluhan nggo tuku minuman..

Duh gayane cungure tindikan,
Lan kupinge nganggo antingan..
Mlakune bari sempoyongan,
Mabok cipas ndadak oli patungan..

reff:
Duit nggo jajan dicolong kabeh,
Demi rantaman karo bature..

Bli mikir anak denggol endase,
Gawene nginum mabok cipas bae..
Dasare ora karuan,
Bli mikir ning masa depan..

Duh gayane cungure tindikan,
Lan kupinge nganggo antingan..
Mlakune bari sempoyongan,
Mabok cipas ndadak oli patungan..

reff:
Duit nggo jajan dicolong kabeh,
Demi rantaman karo bature..

Bli mikir anak denggol endase,
Gawene nginum mabok cipas bae..
Dasare ora karuan,
Bli mikir ning masa depan..

Pancen lanang sipat brandalan,
Bli mikiri ning keturunan..
Sebaturan gawene rantaman,
Rong puluhan nggo tuku minuman..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *