Sulaya

Versi: Gito Ban

Wetan kali mengaji,
Kulon kali logawa
Neng kono ana gili,
Dalan maring kota..

Laganu kowe janji,
Dong enyong arep lunga
Janji arep ngenteni,
Ora melik wong liya..

Enyong nembeke bali,
Rong taun neng korea
Terus gipyak nemoni,
Karo binah mertua..
Deneng ora ngabari,

Lamun wis rumah tangga
Kowe mblenjani janji,
Enyong dadi kecewa..
Enyong dadi kecewa..

reff:
Babar pisan ora nyana,
Enyong kaget campur gela..
Janjine arep setia,
Malahane kowe sulaya..

Rong taun tek tinggal lunga,
Enyong ngode neng korea..
Wis tek belani rekasa,
Jebulane kowe nylenta..

Angger pancen ora cinta,
Dongen ganu aja janji..
Enyong sing wis kadung tresna,
Kepriwe gole nambani..

Wetan kali mengaji,
Kulon kali logawa
Neng kono ana gili,
Dalan maring kota..

Laganu kowe janji,
Dong enyong arep lunga
Janji arep ngenteni,
Ora melik wong liya..

Enyong nembeke bali,
Rong taun neng korea
Terus gipyak nemoni,
Karo binah mertua..
Deneng ora ngabari,

Lamun wis rumah tangga
Kowe mblenjani janji,
Enyong dadi kecewa..
Enyong dadi kecewa..

reff:
Babar pisan ora nyana,
Enyong kaget campur gela..
Janjine arep setia,
Malahane kowe sulaya..

Rong taun tek tinggal lunga,
Enyong ngode neng korea..
Wis tek belani rekasa,
Jebulane kowe nylenta..

Angger pancen ora cinta,
Dongen ganu aja janji..
Enyong sing wis kadung tresna,
Kepriwe gole nambani..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *