Layang Kang Pisanan

Versi: Engkong Ari

ENDAH TULISAN TANGANMU..,
ING LAYANG KANG PISANAN..
ES O FAN LOV..,
MUNG KUWI UNINE..

TAK KIRO MUNG GEGOJEGAN,
TAK KIRO MUNG GUYONAN..
JEBUL TENANAN,
GAWE ATI RA KARUAN..

DEG-DEGAN JANTUNGKU DEG-DEGAN,
YEN KEPETHUK KARO SLIRAMU..
SIR-SIRAN MADUKU SIR-SIRAN,
YEN KELINGAN.. UNINE LAYANGMU..

ES O FAN LOV..,
AKU TRESNO KARO KOWE..
ES O FAN LOV..,
AKU TRESNO KARO KOWE..

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *