Gemagus

Versi: Urip BS

Senenge ngagule duwur,
Angger ngomong ora ngukur..
Ngakune jere insinyur,
Cempuleke bakul sayur..

Mlakune ndengake nduwur,
Ora weruh sanak sedulur..
Dasare wong doyan ngibul,
Duwe watek ora jujur..

Jaman siki ora gampang,
Jujur be’ kadang ketempang..
Jaman siki aja gemagus,
Ngaku jaran jebule tikus..

Mendhing budin diomong gethuk,
Pancen gethuk asale budin..
Suka njaluk nimbang nyolong,
Mbok di bentong..
Ha ha ha menonong..

reff:
Senenge ngagule duwur,
Angger ngomong ora ngukur..
Ngakune jere insinyur,
Cempuleke bakul sayur..

Mlakune ndengake nduwur,
Ora weruh sanak sedulur..
Dasare wong doyan ngibul,
Duwe watek ora jujur..

Jaman siki ora gampang,
Jujur be’ kadang ketempang..
Jaman siki aja gemagus,
Ngaku jaran jebule tikus..

Mendhing budin diomong gethuk,
Pancen gethuk asale budin..
Suka njaluk nimbang nyolong,
Mbok di bentong..
Ha ha ha menonong..

Suka njaluk nimbang nyolong,
Mbok di bentong..
Ha ha ha mblenong..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *