Demen Bli Diladeni

Yani-Ridho
Versi: Yani Ridho

Isin wirang kaya embuh kanane,
Maling maling anane..
Apa dume demen kitane bae,
Buang iduh ning adepan..

Duh mengkenen demen dewek bae,
Kaya langka regane..
Sampe ngudag ngudag demeni sampean,
Angger bae bli ngladeni..

reff:
Atine sun wis lara,
Cinta ditolak malah dihina..

Ibarat wong wis niba,
Tambah lara ketiban anda..

Duh mengkenen demen dewek bae,
Kaya langka regane..
Sampe ngudag ngudag demeni sampean,
Angger bae bli ngladeni..

reff:
Atine sun wis lara,
Cinta ditolak malah dihina..

Ibarat wong wis niba,
Tambah lara ketiban anda..

Duh mengkenen demen dewek bae,
Kaya langka regane..
Sampe ngudag ngudag demeni sampean,
Angger bae bli ngladeni..
—————-
[ver: lyrics]
[id: ipbikscs]
[ar: Yani Ridho]
[ti: Demen Bli Diladeni]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:22]
[00:01.04]Demen Bli Diladeni
[00:33.04]Versi : Yani Ridho
[00:36.04]
[00:39.04]>>>
[00:40.04]>>
[00:41.04]>
[00:42.04]Isin wirang kaya embuh kanane,
[00:47.84]Maling maling anane..
[00:53.23]Apa dume demen kitane bae,
[00:59.45]Buang iduh ning adepan..
[01:05.17]
[01:17.56]Duh mengkenen demen dewek bae,
[01:23.59]Kaya langka regane..
[01:28.94]Sampe ngudag ngudag demeni sampean,
[01:35.03]Angger bae bli ngladeni..
[01:41.38]
[01:44.70]==yani ridho, demen bli diladeni==
[01:55.70]
[01:58.70]>>>
[01:59.70]>>
[02:00.70]>
[02:01.70]Atine sun wis lara,
[02:06.70]Cinta ditolak malah dihina..
[02:13.02]
[02:21.23]Ibarat wong wis niba,
[02:26.05]Tambah lara ketiban anda..
[02:34.42]Duh mengkenen demen dewek bae,
[02:40.27]Kaya langka regane..
[02:45.80]Sampe ngudag ngudag demeni sampean,
[02:51.84]Angger bae bli ngladeni..
[02:58.24]
[03:01.10]
[03:12.68]
[03:15.68]>>>
[03:16.68]>>
[03:17.68]>
[03:18.68]Atine sun wis lara,
[03:22.68]Cinta ditolak malah dihina..
[03:29.27]
[03:37.54]Ibarat wong wis niba,
[03:42.95]Tambah lara ketiban anda..
[03:48.37]Duh mengkenen demen dewek bae,
[03:56.01]Kaya langka regane..
[04:01.86]Sampe ngudag ngudag demeni sampean,
[04:08.09]Angger bae bli ngladeni..
[04:14.12]
————–
Preview:

Advertisements

Kantru Kantru

Shinta-Febriarti
Versi: Shinta Febriarti

Bengi sintru,
Udan deres adhem keroso njelu..
Lungguh dewek yoro kantru kantru,
Gelebegan yo sing biso turu..

Aduh angin,
Isun tulung mugo sampekeno..
Kari suwe sun nganteni riko,
Sun kepingin lungguh bareng disandhing..

reff:
Duh semono lawase,
Isun nganten nganteni..
Raino bengi sun kuwatir,
Nawi riko golet maning..

Limang taun lawase,
Isun nganten nganteni..
Timbang sun disulayani,
Yo banguro isun mati..

Aduh angin,
Isun tulung mugo sampekeno..
Kari suwe sun nganteni riko,
Sun kepingin lungguh bareng disandhing..

reff:
Duh semono lawase,
Isun nganten nganteni..
Raino bengi sun kuwatir,
Nawi riko golet maning..

Limang taun lawase,
Isun nganten nganteni..
Timbang sun disulayani,
Yo banguro isun mati..
—————–
[id: bnalkqcs]
[ar: Shinta Febriarti]
[ti: Kantru Kantru]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:37]
[00:01.38]Kantru Kantru
[00:41.38]Versi : Shinta Febriarti
[00:44.38]
[00:47.38]>>>
[00:48.38]>>
[00:49.38]>
[00:50.38]Bengi sintru,
[00:55.63]Udan deres adhem keroso njelu..
[01:03.08]Lungguh dewek yoro kantru kantru,
[01:11.21]Gelebegan yo sing biso turu..
[01:19.14]
[01:21.45]Aduh angin,
[01:26.99]Isun tulung mugo sampekeno..
[01:34.02]Kari suwe sun nganteni riko,
[01:41.98]Sun kepingin lungguh bareng disandhing..
[01:49.82]
[01:52.55]==shinta febriarti, kantru kantru==
[02:14.55]
[02:17.55]>>>
[02:18.55]>>
[02:19.55]>
[02:20.55]Duh semono lawase,
[02:26.58]Isun nganten nganteni..
[02:34.36]Raino bengi sun kuwatir,
[02:41.70]Nawi riko golet maning..
[02:51.02]Limang taun lawase,
[02:57.38]Isun nganten nganteni..
[03:05.34]Timbang sun disulayani,
[03:12.50]Yo banguro isun mati..
[03:22.63]Aduh angin,
[03:28.48]Isun tulung mugo sampekeno..
[03:36.08]Kari suwe sun nganteni riko,
[03:43.60]Sun kepingin lungguh bareng disandhing..
[03:51.01]
[03:54.52]==shinta febriarti, kantru kantru==
[04:16.52]
[04:19.52]>>>
[04:20.52]>>
[04:21.52]>
[04:22.52]Duh semono lawase,
[04:28.52]Isun nganten nganteni..
[04:36.05]Raino bengi sun kuwatir,
[04:43.20]Nawi riko golet maning..
[04:52.59]Limang taun lawase,
[04:58.75]Isun nganten nganteni..
[05:06.72]Timbang sun disulayani,
[05:14.18]Yo banguro isun mati..
[05:22.08]
—————
Preview:

Ninggal Lanjaran

Suliyana_7
Versi: Suliyana

Magih pantes tah riko sun welasi,
Magih pantes tah riko sun kagumi..
Riko menyang nggowo mekare kembang,
Sing ono maning hang sun eman..

Magih pantes tah riko sun kangeni,
Magih pantes tah riko sun anteni..
Welas asih hang sun elungno,
Mung kari getun hang sun tompo..

reff:
Koyo kacang hang ninggal lanjaran,
Riko menyang tanpo pamitan..
Kari sing eman-eman ulihe mbangun welas,
Hang semene taun kumbang saiki wis ilang..
Kegudo bisike kembang..

reff:
Magih pantes tah riko sun kangeni,
Magih pantes tah riko sun anteni..
Welas asih hang sun elungno,
Mung kari getun hang sun tompo..

reff:
Koyo kacang hang ninggal lanjaran,
Riko menyang tanpo pamitan..
Kari sing eman-eman ulihe mbangun welas,
Hang semene taun kumbang saiki wis ilang..
Kegowo bisike kembang..
Kumbang saiki wis ilang..
Kegudo bisike kembang..
—————-
[ver: lyrics]
[id: ulniiwcs]
[ar: Suliyana]
[ti: Ninggal Lanjaran]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:26]
[00:01.00]Ninggal Lanjaran
[00:23.00]Versi : Suliyana
[00:26.00]
[00:29.00]>>>
[00:30.00]>>
[00:31.00]>
[00:32.00]Magih pantes tah riko sun welasi,
[00:39.90]Magih pantes tah riko sun kagumi..
[00:47.05]Riko menyang nggowo mekare kembang,
[00:55.13]Sing ono maning hang sun eman..
[01:01.66]
[01:18.03]Magih pantes tah riko sun kangeni,
[01:24.69]Magih pantes tah riko sun anteni..
[01:32.77]Welas asih hang sun elungno,
[01:39.93]Mung kari getun hang sun tompo..
[01:47.58]
[01:50.19]==suliyana, ninggal lanjaran==
[02:13.04]
[02:16.04]>>>
[02:17.04]>>
[02:18.04]>
[02:19.04]Koyo kacang hang ninggal lanjaran,
[02:25.24]Riko menyang tanpo pamitan..
[02:32.78]Kari sing eman-eman ulihe mbangun welas,
[02:41.30]Hang semene taun kumbang saiki wis ilang..
[02:52.13]Kegudo bisike kembang..
[03:00.03]
[03:12.09]>>>
[03:13.09]>>
[03:14.09]>
[03:15.09]Magih pantes tah riko sun kangeni,
[03:22.30]Magih pantes tah riko sun anteni..
[03:30.45]Welas asih hang sun elungno,
[03:37.29]Mung kari getun hang sun tompo..
[03:45.63]
[03:48.63]==suliyana, ninggal lanjaran==
[04:11.02]
[04:14.02]>>>
[04:15.02]>>
[04:16.02]>
[04:17.02]Koyo kacang hang ninggal lanjaran,
[04:23.82]Riko menyang tanpo pamitan..
[04:31.54]Kari sing eman-eman ulihe mbangun welas,
[04:39.94]Hang semene taun kumbang saiki wis ilang..
[04:51.01]Kegowo bisike kembang..
[04:58.73]Kumbang saiki wis ilang..
[05:07.06]Kegudo bisike kembang..
[05:17.53]
—————
Preview:

Gunung Dieng

Didi-Kempot_9
Versi: Didi Kempot

Mumpung dereng kebacut banjur kesupen,
Mbok yo eling sing lali enggalo leren..
Gunung dieng sinawang kok katon krempeng,
Longsor koyo-koyo wis ra kajen..

Mbok nggih sampun yen telas mengke kepripun,
Gunung dieng kedahe dipun sengkuyung..
Ojo nganti getune tibo ing mburi,
Putro wayah mbok yo melu diumani..

reff:
Wit-witan dimeng ngrembuyung,
Yen udan biso nggo payung,
Ojo nganti ditebangi tanpo petung..

Lemahe ojo digempur,
Dimeng ngadek dadi tanggul,
Gunung dieng biso gawe subur makmur..

Mumpung dereng kebacut banjur kesupen,
Mbok yo eling sing lali enggalo leren..
Gunung dieng sinawang kok katon krempeng,
Longsor koyo-koyo wis ra kajen..

reff:
Wit-witan dimeng ngrembuyung,
Yen udan biso nggo payung,
Ojo nganti ditebangi tanpo petung..

Lemahe ojo digempur,
Dimeng ngadek dadi tanggul,
Gunung dieng biso gawe subur makmur..
—————-
[ver: lyrics]
[id: bbabibcs]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Gunung Dieng]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:22]
[00:01.24]Gunung Dieng
[00:29.24]Versi : Didi Kempot
[00:32.24]
[00:35.24]>>>
[00:36.24]>>
[00:37.24]>
[00:38.24]Mumpung dereng kebacut banjur kesupen,
[00:45.58]Mbok yo eling sing lali enggalo leren..
[00:53.17]Gunung dieng sinawang kok katon krempeng,
[01:01.19]Longsor koyo-koyo wis ra kajen..
[01:08.47]
[01:13.06]Mbok nggih sampun yen telas mengke kepripun,
[01:20.79]Gunung dieng kedahe dipun sengkuyung..
[01:28.88]Ojo nganti getune tibo ing mburi,
[01:36.29]Putro wayah mbok yo melu diumani..
[01:43.69]
[02:05.08]>>>
[02:06.08]>>
[02:07.08]>
[02:08.08]Wit-witan dimeng ngrembuyung,
[02:11.68]Yen udan biso nggo payung,
[02:15.62]Ojo nganti ditebangi tanpo petung..
[02:23.45]
[02:29.75]Lemahe ojo digempur,
[02:33.40]Dimeng ngadek dadi tanggul,
[02:37.46]Gunung dieng biso gawe subur makmur..
[02:45.61]Mumpung dereng kebacut banjur kesupen,
[02:53.04]Mbok yo eling sing lali enggalo leren..
[03:00.98]Gunung dieng sinawang kok katon krempeng,
[03:08.38]Longsor koyo-koyo wis ra kajen..
[03:16.16]
[03:36.71]>>>
[03:37.71]>>
[03:38.71]>
[03:39.71]Wit-witan dimeng ngrembuyung,
[03:44.00]Yen udan biso nggo payung,
[03:48.23]Ojo nganti ditebangi tanpo petung..
[03:55.57]
[04:02.11]Lemahe ojo digempur,
[04:05.96]Dimeng ngadek dadi tanggul,
[04:09.94]Gunung dieng biso gawe subur makmur..
[04:17.35]
—————
Preview:

Keblabasan

Ity-Ashella_3
Versi: Ity Ashella

Gemeter bli kejagan,
Arep ketemu kakang..
Najan adoh adohan ho..,
Tapi kaya ning iringan..

Wis pegel kula nunggu,
Nganti kesandung rindu..
Wong loro pada demene ho..,
Moga dadi jodone..

reff:
Demen kakang wis keblabasan,
Angen angen melayang layang..
Madu cinta kita loroan,
Seneng pisan..

Ora bakal tek lepasaken,
Rasa cinta ning jero dada..
Bahagia ngerajut cinta,
Kita bli bakal pisah..

Wis pegel kula nunggu,
Nganti kesandung rindu..
Wong loro pada demene ho..,
Moga dadi jodone..

reff:
Demen kakang wis keblabasan,
Angen angen melayang layang..
Madu cinta kita loroan,
Seneng pisan..

Ora bakal tek lepasaken,
Rasa cinta ning jero dada..
Bahagia ngerajut cinta,
Kita bli bakal pisah..

Gemeter bli kejagan,
Arep ketemu kakang..
Najan adoh adohan ho..,
Tapi kaya ning iringan..

Wis pegel kula nunggu,
Nganti kesandung rindu..
Wong loro pada demene ho..,
Moga dadi jodone..
—————–
[ver: lyrics]
[id: pqsqibcs]
[ar: Ity Ashella]
[ti: Keblabasan]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:39]
[00:01.02]Keblabasan
[00:32.02]Versi : Ity Ashella
[00:35.02]
[00:38.02]>>>
[00:39.02]>>
[00:40.02]>
[00:41.02]Gemeter bli kejagan,
[00:47.29]Arep ketemu kakang..
[00:53.51]Najan adoh adohan ho..,
[00:59.02]Tapi kaya ning iringan..
[01:02.65]
[01:12.06]Wis pegel kula nunggu,
[01:17.53]Nganti kesandung rindu..
[01:23.05]Wong loro pada demene ho..,
[01:29.91]Moga dadi jodone..
[01:33.19]
[01:55.55]>>>
[01:56.55]>>
[01:57.55]>
[01:58.55]Demen kakang wis keblabasan,
[02:05.71]Angen angen melayang layang..
[02:11.29]Madu cinta kita loroan,
[02:17.21]Seneng pisan..
[02:22.13]Ora bakal tek lepasaken,
[02:29.72]Rasa cinta ning jero dada..
[02:36.13]Bahagia ngerajut cinta,
[02:42.03]Kita bli bakal pisah..
[02:46.99]
[02:54.09]Wis pegel kula nunggu,
[02:59.75]Nganti kesandung rindu..
[03:05.28]Wong loro pada demene ho..,
[03:11.82]Moga dadi jodone..
[03:16.48]
[03:38.00]>>>
[03:39.00]>>
[03:40.00]>
[03:41.00]Demen kakang wis keblabasan,
[03:47.09]Angen angen melayang layang..
[03:53.38]Madu cinta kita loroan,
[03:59.04]Seneng pisan..
[04:04.14]Ora bakal tek lepasaken,
[04:11.23]Rasa cinta ning jero dada..
[04:17.57]Bahagia ngerajut cinta,
[04:23.49]Kita bli bakal pisah..
[04:28.34]
[04:34.38]Gemeter bli kejagan,
[04:41.09]Arep ketemu kakang..
[04:47.06]Najan adoh adohan ho..,
[04:53.47]Tapi kaya ning iringan..
[04:57.83]
[05:05.67]Wis pegel kula nunggu,
[05:11.27]Nganti kesandung rindu..
[05:17.05]Wong loro pada demene ho..,
[05:23.58]Moga dadi jodone..
[05:28.50]
————–
Preview:

Tipis Atine

Adistya-Mayasari_6
Versi: Adistya Mayasari

Apuwo kari mentolo,
Gawe rusake ati..
Sing nyongko sing ngiro,
Riko tipis atine..

Gampange riko kepincut,
Katut ambi wong liyo..
Sing enget bengene,
Bareng keloro-loro..

reff:
Kari sing duwe sekaken,
Saikine riko sing ngereken..
Kari sing duwe rumongso,
Percuma isun ngetuteno..

Apuwo kari mentolo,
Gawe rusake ati..
Sing enget bengene,
Bareng keloro-loro..

reff:
Kari sing duwe sekaken,
Saikine riko sing ngereken..
Kari sing duwe rumongso,
Percuma isun ngetuteno..

Apuwo kari mentolo,
Gawe rusake ati..
Sing enget bengene,
Bareng keloro-loro..
—————-
[ver: lyrics]
[id: anlwiocs]
[ar: Adistya Mayasari]
[ti: Tipis Atine]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:24]
[00:01.02]Tipis Atine
[00:37.02]Versi : Adistya Mayasari
[00:40.02]
[00:43.02]>>>
[00:44.02]>>
[00:45.02]>
[00:46.02]Apuwo kari mentolo,
[00:54.32]Gawe rusake ati..
[01:03.62]Sing nyongko sing ngiro,
[01:10.96]Riko tipis atine..
[01:19.05]Gampange riko kepincut,
[01:27.26]Katut ambi wong liyo..
[01:36.15]Sing enget bengene,
[01:43.81]Bareng keloro-loro..
[01:52.33]
[01:55.80]==adistya mayasari, tipis atine==
[02:12.05]
[02:15.05]>>>
[02:16.05]>>
[02:17.05]>
[02:18.05]Kari sing duwe sekaken,
[02:26.05]Saikine riko sing ngereken..
[02:34.24]Kari sing duwe rumongso,
[02:42.20]Percuma isun ngetuteno..
[02:50.47]Apuwo kari mentolo,
[02:59.00]Gawe rusake ati..
[03:08.14]Sing enget bengene,
[03:15.67]Bareng keloro-loro..
[03:23.69]
[03:26.11]==tipis atine, adistya mayasari==
[03:44.04]
[03:47.04]>>>
[03:48.04]>>
[03:49.04]>
[03:50.04]Kari sing duwe sekaken,
[03:57.04]Saikine riko sing ngereken..
[04:06.06]Kari sing duwe rumongso,
[04:14.02]Percuma isun ngetuteno..
[04:22.42]Apuwo kari mentolo,
[04:30.13]Gawe rusake ati..
[04:39.40]Sing enget bengene,
[04:47.18]Bareng keloro-loro..
[04:55.14]
————–
Preview:

Sembranan

Unknown-Artist_e
Versi: Unknown Artist

Lk:
Enak’e dhik ayo mlaku mlaku,
Tur dasare iki malem minggu..
Katone kowe ngguya ngguyu,
Karo mesem sajak’e kowe setuju..

Pr:
Saiki mas aku nagih janji,
Yen jarene arep mbok turuti..
Kepingin gelang sing sak driji,
Tur yo emas ojo amung imitasi..

Lk:
Opo edan yen kowe wis ra kelingan,
Blonjo sitik wae tur akeh potongan..
Yo suk emben yen oleh tunjangan,
Tuku gelang sing gedhene ra ukuran..

Pr:
Ojo duko mas yen aku mung sembranan,
Poro pirso yen aku ngajak guyonan..
Yen wis suwe aku ngerti dewe,
Yen blanjane cukup dinggo mangan wae..

reff:
Lk:
Enak’e dhik ayo mlaku mlaku,
Tur dasare iki malem minggu..
Katone kowe ngguya ngguyu,
Karo mesem sajak’e kowe setuju..

Pr:
Saiki mas aku nagih janji,
Yen jarene arep mbok turuti..
Kepingin gelang sing sak driji,
Tur yo emas ojo amung imitasi..

Lk:
Opo edan yen kowe wis ra kelingan,
Blonjo sitik wae tur akeh potongan..
Yo suk emben yen oleh tunjangan,
Tuku gelang sing gedhene ra ukuran..

Pr:
Ojo duko mas yen aku mung sembranan,
Poro pirso yen aku ngajak guyonan..
Yen wis suwe aku ngerti dewe,
Yen blanjane cukup dinggo mangan wae..
—————
[ver: lyrics]
[id: kuzniics]
[ar: Unknown Artist]
[ti: Sembranan]
[al: Keroncong]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:05]
[00:01.02]Sembranan
[00:27.02]
[00:30.02]>>>
[00:31.02]>>
[00:32.02]>
[00:33.02]Lk: Enak’e dhik ayo mlaku mlaku,
[00:39.12]Lk: Tur dasare iki malem minggu..
[00:45.74]Lk: Katone kowe ngguya ngguyu,
[00:52.21]Lk: Karo mesem sajak’e kowe setuju..
[00:58.50]Pr: Saiki mas aku nagih janji,
[01:06.15]Pr: Yen jarene arep mbok turuti..
[01:12.55]Pr: Kepingin gelang sing sak driji,
[01:19.34]Pr: Tur yo emas ojo amung imitasi..
[01:27.80]
[01:33.16]Lk: Opo edan yen kowe wis ra kelingan,
[01:40.25]Lk: Blonjo sitik wae tur akeh potongan..
[01:47.16]Lk: Yo suk emben yen oleh tunjangan,
[01:53.76]Lk: Tuku gelang sing gedhene ra ukuran..
[02:00.10]Pr: Ojo duko mas yen aku mung sembranan,
[02:07.69]Pr: Poro pirso yen aku ngajak guyonan..
[02:15.09]Pr: Yen wis suwe aku ngerti dewe,
[02:21.31]Pr: Yen blanjane cukup dinggo mangan wae..
[02:28.47]
[02:54.08]>>>
[02:55.08]>>
[02:56.08]>
[02:57.08]Lk: Enak’e dhik ayo mlaku mlaku,
[03:03.08]Lk: Tur dasare iki malem minggu..
[03:09.87]Lk: Katone kowe ngguya ngguyu,
[03:16.89]Lk: Karo mesem sajak’e kowe setuju..
[03:24.55]Pr: Saiki mas aku nagih janji,
[03:31.03]Pr: Yen jarene arep mbok turuti..
[03:38.55]Pr: Kepingin gelang sing sak driji,
[03:45.14]Pr: Tur yo emas ojo amung imitasi..
[03:52.05]
[03:58.95]Lk: Opo edan yen kowe wis ra kelingan,
[04:06.04]Lk: Blonjo sitik wae tur akeh potongan..
[04:13.26]Lk: Yo suk emben yen oleh tunjangan,
[04:20.23]Lk: Tuku gelang sing gedhene ra ukuran..
[04:26.61]Pr: Ojo duko mas yen aku mung sembranan,
[04:33.91]Pr: Poro pirso yen aku ngajak guyonan..
[04:41.07]Pr: Yen wis suwe aku ngerti dewe,
[04:47.97]Pr: Yen blanjane cukup dinggo mangan wae..
[04:55.38]
————–
Preview: