Sworo Asmoro

Versi: Suliyana

Nandang kangen atiku,
Kesikso njero batinku..
Amung nrimo telphonmu,
Sing kebak sworo asmoromu..

Duduk ucap tresnomu,
Lan duduk umbar asmoromu..
Sing tak jaluk tekanmu,
Nadyan sedelo ono sandhingku..
Roso kepengen ketemu,
Nanging kepisah jarak lan wektu..

Sworo asmoro sing tak tompo ning telphonku,
Amung nambani, beban kangen atiku..
Sworo asmoro, sing tak trimo neng hpku
Ora ngobati gede roso rinduku..
Sing biso nglereni, gede roso kangen iki
Yen biso nyandhing sliramu..

reff:
Duduk ucap tresnomu,
Lan duduk umbar asmoromu..
Sing tak jaluk tekanmu,
Nadyan sedelo ono sandhingku..
Roso kepengen ketemu,
Nanging kepisah jarak lan wektu..

Sworo asmoro sing tak tompo ning telphonku,
Amung nambani, beban kangen atiku..
Sworo asmoro, sing tak trimo neng hpku
Ora ngobati gede roso rinduku..
Sing biso nglereni, gede roso kangen iki
Yen biso nyandhing sliramu..

Sworo asmoro sing tak tompo ning telphonku,
Amung nambani, beban kangen atiku..
Sworo asmoro, sing tak trimo neng hpku
Ora ngobati gede roso rinduku..
Sing biso nglereni, gede roso kangen iki
Yen biso nyandhing sliramu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *