Ketiban Bulan

Versi: Cak Dikin ft. Mar’atus S

Lk:
Kepiye dik rasane atimu,
Nalikane aku lan kowe ketemu..
Opo eling rikolo jaman semono,
Munggah gunung mudhun jurang ngubengi kutho..

Pr:
Ora bedo mas rasane atiku,
Wiwit mbiyen ngantio tekan saiki..
Rino lan wengi aku mung tansah kelingan,
Ngalor ngidul ngetan ngulon reruntungan..

Lk:
Bungah rasane koyo ketiban bulan,
Opo slirane saiki isih dewekan..
Pr:
Isih legan mas durung duwe pasangan,
Lha wong kulo niki taksih nunggu sampean..

Lk:
Opo nglindur aku iki opo ngimpi,
Ora ngiro yen sliramu saguh ngenteni..
Pr:
Opo iki mas arane tresno sejati,
Nadyan pisah ora wurung bakal bali..

reff:
Lk:
Kepiye dik rasane atimu,
Nalikane aku lan kowe ketemu..
Opo eling rikolo jaman semono,
Munggah gunung mudhun jurang ngubengi kutho..

Pr:
Ora bedo mas rasane atiku,
Wiwit mbiyen ngantio tekan saiki..
Rino lan wengi aku mung tansah kelingan,
Ngalor ngidul ngetan ngulon reruntungan..

Lk:
Bungah rasane koyo ketiban bulan,
Opo slirane saiki isih dewekan..
Pr:
Isih legan mas durung duwe pasangan,
Lha wong kulo niki taksih nunggu sampean..

Lk:
Opo nglindur aku iki opo ngimpi,
Ora ngiro yen sliramu saguh ngenteni..
Pr:
Opo iki mas arane tresno sejati,
Nadyan pisah ora wurung bakal bali..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *